Digipaja

Diginikkarit ohjelmoinnista kiinnostuneille

Diginikkarit on rento ja innokas tekijöiden yhteisö, jossa opitaan tekemällä mm. koodausta. Diginikkareissa pääsee tutustumaan ja kehittämään osaamistaan vaikkapa Python-ohjelmointikielen sekä tietokantojen parissa ja tutustumaan ICT-alan laajaan maailmaan. Diginikkareiden toimintaan voi osallistua työkokeilulla ja mukaan voivat tulla sekä aloittelijat että osaamista jo hankkineet.

Lisätietoja:

Tapio Lappalainen
tapio.lappalainen@businessoulu.com
p. 040 356 2812

Diginikkareiden toiminnan järjestää BusinessOulun EtäAsema (ESR) -hanke.


Digipaja yrityksille digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen

Matalan kynnyksen digitaalisuuden neuvontapalvelumme jakaa tietoa sekä kouluttaa ja neuvoo yrityksiä digitaalisen liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä. Järjestämme BusinessAsemalla info- ja koulutustilaisuuksia sekä erilaisia digitaalisuusaiheisia valmennuksia. Rakennamme lisäksi digitaalisuuteen keskittyvän palvelu- ja toimintamallin erityisesti mikro- ja pk-yrityksille digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin tietoisuuden ja kyvykkyyden nostamiseen.

Lisätietoja:

Olli Levaniemi
olli.levaniemi@businessoulu.com


FabLabin digitaalinen pienvalmistus opiskelu- ja tuotekehityskäyttöön

FabLabissa voit opetella, käyttää ja hyödyntää moderneja digitaalisia valmistusmenetelmiä innovoinnissa, soveltamisessa ja osaamisesi osoittamisessa​. Prototyyppipajassa yritykset voivat toistaa ja rakentaa itse alusta loppuun esimerkiksi BusinessAseman uudet älykiinteistöratkaisut. Digitaalisten valmistusmenetelmien kokoelmaa voi hyödyntää niin tekniikassa kuin taiteessakin – tervetuloa kokeilemaan ja oppimaan uutta!

FabLabia voi varata maksutta yritysten ja ryhmien käyttöön.

Varaukset voi tehdä sähköpostitse osoitteesta:

Jari Uusitalo
jari.uusitalo@businessoulu.com