Digipaja

Diginikkarit ohjelmoinnista kiinnostuneille nuorille

Diginikkarit on rento ja innokas nuorten tekijöiden yhteisö, jossa opitaan tekemällä mm. koodausta. Diginikkareissa pääsee työskentelemään ja kehittämään osaamistaan vaikkapa JavaScript- tai C#-ohjelmointikielten sekä tietokantojen parissa ja tutustumaan ohjelmistotuotannon uusimpiin virtauksiin. Diginikkareiden toimintaan voi osallistua työkokeilulla, ja mukaan voivat tulla sekä aloittelijat että osaamista jo hankkineet. Seuraava Diginikkarit-ryhmä aloittaa elokuussa. Täytä hakemus osoitteessa http://ouka.fi/tyoporssi viimeistään 18.6.2020.

Lisätietoja:

Heikki Mustonen
heikki.m.mustonen@businessoulu.com
p. 040 480 3454

Diginikkareiden toiminnan järjestää BusinessOulun TyöAsema (ESR) -hanke.


Digipaja yrityksille digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen

Matalan kynnyksen digitaalisuuden neuvontapalvelumme joka jakaa tietoa sekä kouluttaa ja neuvoo yrityksiä digitaalisen liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä. Järjestämme BusinessAsemalla info- ja koulutustilaisuuksia sekä erilaisia digitaalisuusaiheisia valmennuksia. Rakennamme lisäksi digitaalisuuteen keskittyvän palvelu- ja toimintamallin erityisesti mikro- ja pk-yrityksille digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin tietoisuuden ja kyvykkyyden nostamiseen.

Ensimmäinen digitaalisen markkinoinnin ja myynnin koulutus – Dimmy 2.0 on alkanut 15.1.2020.

Lisätietoja:

Jari Lerssi
jari.lerssi@businessoulu.com


FabLabin digitaalinen pienvalmistus opiskelu- ja tuotekehityskäyttöön

FabLabissa voit opetella, käyttää ja hyödyntää moderneja digitaalisia valmistusmenetelmiä innovoinnissa, soveltamisessa ja osaamisesi osoittamisessa​. Prototyyppipajassa yritykset voivat toistaa ja rakentaa itse alusta loppuun esimerkiksi BusinessAseman uudet älykiinteistöratkaisut. Digitaalisten valmistusmenetelmien kokoelmaa voi hyödyntää niin tekniikassa kuin taiteessakin – tervetuloa kokeilemaan ja oppimaan uutta!

FabLabia voi varata maksutta ryhmien käyttöön.

Varaukset voi tehdä sähköpostitse osoitteesta:

Sari Moilanen
sari.moilanen@businessoulu.com