Neuvontaa työllisyys- ja yritysasioissa

BusinessAseman palveluneuvonnasta saat tietoa ja ohjausta, kun etsit sopivaa palvelua tai tarvitset asiantuntijan tukea suunnitelmillesi.

Neuvontaa BusinessAsemalla joka arkipäivä

BusinessAseman palveluneuvonta tarjoaa neuvontaa ja ohjausta työllisyys- ja yritysasioissa arkipäivisin klo 9–15. Yleisneuvontaa on tarjolla koko päivän ja lisäksi sinulla on mahdollisuus tavata asiantuntijoita ilman ajanvarausta oheisen aikataulun mukaisesti.

Puhelimitse sinua palvellaan numerossa 08 558 55810 ma–to klo 8–18 ja pe klo 8–16.

Yleisneuvontaa työllisyys- ja yritysasioissa mape klo 9–15

Asiantuntijat ovat paikalla:

  • Kelan palveluasiantuntija maanantaisin klo 9–11 ja perjantaisin klo 13–15
  • Tiistai klo 9–15: BusinessOulun yrityspalveluiden asiantuntijoita tavattavissa (tiistaisin klo 9–11 ja 13–15)
  • Keskiviikko klo 12–15: Viera Karam, Business Advisor, Uusyrityskeskus. Information on employment and entrepreneurship – Все о работе и бизнесе в Финляндии. (etänä, p. 040 674 7862)
  • Torstai klo 13–16: Talousneuvola päivystää palveluneuvonnassa parittomilla viikoilla. Talousneuvolaan voi myös ottaa yhteyttä puhelimitse p. 040 191 7225.

Uutta!
Etäneuvontaa työllisyys- ja yritysasioissa

Työnhakijoille tarjoamme alkuvaiheen tukea, neuvontaa ja ohjausta sekä työllisyys- että yritysasioissa. Voit yhdessä asiantuntijan kanssa esimerkiksi kartoittaa sinulle sopivat palvelut ja saada tukea työllistymiseen ja kouluttautumiseen liittyvissä asioissa.

BusinessOulun yrityspalveluiden asiantuntijat tarjoavat neuvontaa alkavien ja kasvavien yritysten rahoitussuunnitteluun, rahoituskanavien kartoittamiseen ja rahoituksen hakemiseen.

Tarkemmat tiedot tarjolla olevista palveluista ja niiden kuvaukset löydät ajanvarauskalenterista.

Ohjeet etäneuvontaan

Lue lisää