Neuvontaa työllisyys- ja yritysasioissa

BusinessAseman palveluneuvonnasta saat tietoa ja ohjausta, kun etsit sopivaa palvelua tai tarvitset asiantuntijan tukea suunnitelmillesi.

Yleisneuvontaa työllisyys- ja yritysasioissa ma-pe klo 9–15

Asiantuntijat ovat paikalla:

Tiistai klo 9–15: BusinessOulun yrityspalveluiden asiantuntijoita tavattavissa. Keskiviikko klo 12–15: Viera Karam, Business Advisor, Uusyrityskeskus. Information on employment and entrepreneurship - Все о работе и бизнесе в Финляндии.Torstai klo 9–12: Eija Hämäläinen, BusinessOulun asiantuntija. Tukea ja neuvontaa yksinyrittäjille ja vinkkejä oppisopimuskoulutusasioissa. Perjantai klo 9–12: BusinessOulun työllisyyspalveluiden työhönvalmentaja

Neuvontaa BusinessAsemalla joka arkipäivä

BusinessAseman palveluneuvonta tarjoaa neuvontaa ja ohjausta työllisyys- ja yritysasioissa arkipäivisin klo 9–15. Yleisneuvontaa on tarjolla koko päivän ja lisäksi sinulla on mahdollisuus tavata asiantuntijoita ilman ajanvarausta oheisen aikataulun mukaisesti.

Yleisneuvontaa työllisyys- ja yritysasioissa ma-pe klo 9–15

Asiantuntijat ovat paikalla:

  • Tiistai klo 9–15: BusinessOulun yrityspalveluiden asiantuntijoita tavattavissa
  • Keskiviikko klo 12–15: Viera Karam, Business Advisor, Uusyrityskeskus. Information on employment and entrepreneurship – Все о работе и бизнесе в Финляндии.
  • Torstai klo 9–12: Eija Hämäläinen, BusinessOulun asiantuntija. Tukea ja neuvontaa yksinyrittäjille ja vinkkejä oppisopimuskoulutusasioissa.
  • Perjantai klo 9–12: BusinessOulun työllisyyspalveluiden työhönvalmentaja

Uutta!
Etäneuvontaa työllisyys- ja yritysasioissa

Työnhakijoille tarjoamme alkuvaiheen tukea, neuvontaa ja ohjausta sekä työllisyys- että yritysasioissa. Voit yhdessä asiantuntijan kanssa esimerkiksi kartoittaa sinulle sopivat palvelut ja saada tukea työllistymiseen ja kouluttautumiseen liittyvissä asioissa.

BusinessOulun yrityspalveluiden asiantuntijat tarjoavat neuvontaa alkavien ja kasvavien yritysten rahoitussuunnitteluun, rahoituskanavien kartoittamiseen ja rahoituksen hakemiseen.

Tarkemmat tiedot tarjolla olevista palveluista ja niiden kuvaukset löydät ajanvarauskalenterista.

Ohjeet etäneuvontaan

Lue lisää