Ajankohta: 26.3.2021 perjantai

Datalla myynti kasvuun! – webinaari

Datalla myynti kasvuun! – webinaari

Digitalisaatio antaa yrityksille ennennäkemättömän mahdollisuuden ymmärtää asiakkaitaan ja markkinoita, sekä kehittää jatkuvasti tiedon pohjalta toimintojaan. Kaikesta digitaalisesta toiminnasta syntyy dataa, jota yritys voi hyödyntää keskeisten prosessiensa kehittämisessä kilpailuetua hakiessaan. Digiasema, Digilii ja Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeet tarjoavat kaikille kiinnostuneille webinaarin, jossa asiantuntijat kertovat kuinka asiakasdatan ja oikeiden työkalujen avulla voidaan kehittää esimerkiksi yrityksen markkinoinnin ja myynnin laatua ja tehokkuutta sekä parantaa sen kannattavuutta.

Webinaarin Ohjelma:


9:00-10:00: Heidi Kananen, Kehityspäällikkö, Digitaaliset palvelut, Kaleva Media

Datan hyödyntäminen luo kilpailuetua

Heidi Kananen (KTM, YTM) vastaa Kaleva Mediassa data- ja tutkimuspalveluiden liiketoiminnasta. Hän toimii myös kouluttajana tekoälyn hyödyntämisestä ja on kirjoittanut kirjan ”Tekoäly-bisneksen uudet työkalut” yhdessä Harri Puolitaipaleen kanssa.

10:00-11:00 Risto Juntunen, CEO, Offerilla Oy

Markkinoinnin tehokkuuden jatkuvaan tehostaminen

Yrittäjänä 20 vuotta ja kokemusta verkkokaupasta jo vuodesta 2003 lähtien. Aiemmalla urallaan toiminut mm. kansainvälisen pörssiyhtiön Grouponin maajohtajana ja vuodesta 2016 lähtien toimitusjohtajana perustamassaan Offerilla Oy:ssä, joka on tällä hetkellä Suomen suurin tarjousten markkinapaikka.

11:00-12:00: Heidi Tiainen, Concept Designer, Coronaria

Sisällönkehitys dataa hyödyntäen

Helsingissä digitoimistoissa vaikuttaneella ja sittemmin Ouluun paluumuuttaneella Heidillä on usean vuoden kokemus eri verkkopalveluiden suunnittelusta, sisällönkehittämisestä ja analytiikan hyödyntämisestä. Hän toiminut pääsuunnittelijana sekä globaaleille että lokaaleille brändeille, ja nyt hän vastaa yhden Suomen suurimman terveyspalvelujen tuottajan digitaalisten palvelujen kehittämisestä

12:00-13:00 Miikka Blomster,Lehtori, digitaalinen markkinointi, OAMK

Datan ja tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnan kehityksessä

Miikka on tullut tutuksi mm. DIMMY-koulutuksista ja kymmenen vuoden urastaan OAMK:n Liiketalouden yksikössä. Tällä hetkellä kiinnostuksen kohteena ovat tekoälyn hyödyntäminen digitaalisen markkinoinnin automaatiossa ja datan hyödyntäminen liiketoimintakyvykkyyksien kehittämisessä.

Ilmoittautuminen:

https://www.lyyti.in/Datalla_myynti_kasvuun_webinaari_210326

Tallenne:

Webinaari tallennetaan ja katselulinkki tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille. 

Lisätiedot:

Jari Lerssi
Asiantuntija, digitaalinen liiketoiminta, markkinointi ja myynti
DigiAsema -projektipäällikkö
+358 40 141 8774
jari.lerssi@businessoulu.com
LinkedInInstagramFacebook
#rohkeusonilmaista