Ajankohta: 29.9.2022 torstai

Google Analytics 4 käyttöönotto

Nykyinen Google Analytics (Universal) on tulossa tiensä päähän ensi kesänä ja viimeistään nyt on korkea aika toimia ja ottaa käyttöön sen uusin versio GA4, joka on järjestelmänä melko erilainen kuin aiemmat versiot ja sisältää uusia erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä valmennuksessa käydään läpi GA4:n käyttöönottoon liittyviä ja huomioitavia asioita Oppiminen tapahtuu kouluttajan luennon sekä käytännön esimerkkien ja tehtävien avulla. Jokaisella osallistujalla on mahdollisuus seurata kouluttajan esimerkkejä, ja tehdä perässä tarvittavia toimenpiteitä omalla Google Analytics tilillä. Valmennuksessa käydään läpi kuinka Universal Analytics ja GA4 eroavat toisistaan sekä miten niitä voidaan käyttää rinnakkain. Valmennuksen aikana käydään läpi Universal Analyticsin propertyn kevyt auditointi ja suunnitellaan kuinka GA4 saadaan vastaamaan mahdollisimman hyvin nykyistä verkkosivuston seurantaa.

Miksi osallistua?

  1. Ymmärrät Universal Analyticsin ja GA4:n erot
  2. Ymmärrät kuinka Universal Analytics mittaa tällä hetkellä verkkosivustoa
  3. Osaat tehdä suunnitelman GA4 siirtymisestä ja mahdollisesti myös toteuttaa sen

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Tämä valmennus on ehdoton jokaiselle, joka käyttää Google Analyticsia verkkosivuston tai -kaupan seurantaan. Valmennus on tarkoitettu kaikille organisaation digitaalisen mainonnan tai verkkopalveluiden kehityksen parissa työskenteleville, mutta soveltuu myös organisaation tai markkinoinnin ylimmälle johdolle yleissivistävänä ja kumppanivalintoja tukevana tietoiskuna. Valmennus on perustasoinen, mutta edellyttää hieman aikaisempaa kokemusta Google Analyticsin käyttämisestä tai sitä, että organisaatiolla on jo käytössä GA4, Universal Analytics tai vanhempi versio.

Valmennus toteutetaan päivän mittaisena, hyvin käytännönläheisenä ja vuorovaikutteisena sessiona, joka toteutetaan livetilaisuutena. Valmennukseen on mahdollisuus osallistua myös etänä, mutta paikallaolijat saavat valmennuksesta parhaan hyödyn irti. Haastavampia tapauksia varten osallistujien on mahdollista varata kouluttajalta yrityskohtaista konsultaatiota. Kaikille osallistujille lähetetään lyhyt ennakkokysely, jolla kartoitetaan yrityksen tilannetta Google Analyticsin osalta. Toimi nopeasti, koska paikkoja on rajoitetusti.

Kouluttaja: Petri Mertanen / Mertanen Analytics Oy
Aika: to 29.9. klo 9-16
Paikka: BusinessAsema (myös etämahdollisuus)
Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Google_Analytics_4_kayttoonotto_0539

GA4 käyttöönotto – valmennuksen tarkempi sisältö:

Lisätiedot:
Antti Moilanen
asiantuntija, digitaalinen liiketoiminta, verkkokauppaosaaminen
040 153 5608
antti.moilanen@businessoulu.com