Ajankohta: 24.8.2022 keskiviikko

JobCorner 24.8. Ideko

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto ja BusinessOulu järjestävät yhdessä Ideko Oy:n kanssa infotilaisuuden yrityksestä ja sen avoimista työpaikoista:

Aika: ke 24.8. klo 13 (kesto noin 45 minuuttia)
Paikka: BusinessAsema, Hallituskatu 36 B, 90100 Oulu

Ideko Suomi Oy on kotimainen, valtakunnallinen keittiöuudistuksiin erikoistunut yritys, joka työllistää tällä hetkellä yli 100 vakituista työntekijää.

Yritys etsii myyntiedustajia keittiöuudistusten myynti- ja suunnittelutyöhön Oulun tiimiin. Kokemusta myyntityöstä arvostetaan, mutta ei edellytä. Tärkeintä on aito halu oppia uusi työ sekä asenne tehdä tavoitteellista työtä. Työssä tarvitsee oman auton ja ajokortin. Ideko antaa työhön kattavan teoria- ja myyntikoulutuksen.

Oulun Limingantullin toimistolle Ideko etsii myös ajanvaraajia osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Ajanvaraajan työ sisältää alueiden asukkaiden kartoitusta, suunnittelukäyntien sopimista sekä kirjaamista järjestelmään. Työaika on maanantaista perjantaihin kokoaikatyössä 09.00-16.30. Osa-aikatyössä työskentelyaika on maanantaista keskiviikkoon klo. 16.30-20.20. Ideko kouluttaa ajanvaraustyöhön, joten aiempaa kokemusta työstä ei tarvita. Kokoaikatyön palkkaus koostuu 1600 euron takuupalkasta ja provisiosta. Työssä ei tarvitse omaa autoa.