Ajankohta: 3.5.2022 tiistai

JobCorner – Akvatek Oy

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto ja BusinessOulu järjestävät yhdessä Akvatek Oy:n kanssa infotilaisuuden yrityksestä ja sen avoimista työpaikoista BusinessAsemalla tiistaina 3.5. klo 13 (kesto noin 45 minuuttia). Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, ilmoittaudu mukaan: https://www.lyyti.fi/reg/JobCorner_tyonhakijoille__Akvatek_Oy_3313. Tervetuloa!

Akvatek Oy on omakotitalojen viemäreiden kokonaisvaltaisiin huoltotöihin ja sukituksiin erikoistunut yritys. Olemme vakavarainen kasvuyritys ja tarvitsemme lisää tekijöitä joukkoomme. Teemme kiinteistöihin vuosittain yli 10 000 viemäreiden kuvaus- ja huoltotoimenpidettä. Tarvittaessa pystymme uudistamaan vanhat viemäriputket sukitusmenetelmällä.

Kuvauspalvelumyyjänä työskentelet Akvatekin huoltomyynnin tukena. Työnkuvaasi kuuluu omakotitalojen tarvekartoitukset ja viemärinkuvausaikojen sopiminen myyntiedustajille.

Yrityksemme toiminta perustuu erinomaiseen asiakaspalveluun sekä laadukkaaseen ja ammattitaitoiseen työn jälkeen. Asiakkaamme ovatkin erittäin tyytyväisiä, siitä osoituksena lukuisat saamamme positiiviset Google arvostelut. Meillä työntekijät viihtyvät työssään. Tarjoamme sinulle kattavat työterveyspalvelut, liikuntaedun ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Emme edellytä sinulta aiempaa työkokemusta alalta. Sinun ei myöskään tarvitse tuntea viemärialaa, vaan tärkeintä on oma innostuksesi ja positiivinen asenteesi. Perehdytämme ja koulutamme sinut työtehtävään. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi. Tule siis rohkeasti kuulemaan mitä Akvatek voisi tarjota sinulle.

Lisätietoa yrityksestä: www.akvatek.fi

BusinessAsema on luotu kohtaamisille. Meille erityisen tärkeää on, että työpaikat kohtaavat tekijänsä. JobCorner on palvelu, joka on suunnattu sekä työnantajille että työnhakijoille, jotka voivat tavata toisiaan BusinessAseman tiloissa (Hallituskatu 36) työpaikkahaastattelun merkeissä. Tapahtumat järjestetään yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston kanssa.