Ajankohta: 4.11.2021 torstai

MAHDOLLISUUKSIEN MARRASKUU – JobCorner – Arina

Job Corner 4.11.2021 klo12–16 Osuuskauppa Arina

BusinessAsema on luotu kohtaamisille. Meille on erityisen tärkeää, että työpaikat kohtaavat tekijänsä.
JobCorner on palvelu, joka on suunnattu sekä työnantajille että työnhakijoille. He voivat tavata toisiaan BusinessAseman tiloissa (Hallituskatu 36) työpaikkahaastattelun merkeissä. JobCorner 4.11. järjestetään yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston kanssa.

Tule mukaan klo 12–16 välisenä aikana rentoon rekrytointitapahtumaamme BusinessAsemalle, jossa pääset asiantuntijoiden juttusille helposti ja vaivattomasti ilman ajanvarausta tai ennakkohakemusta. Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviämme!

Oletko sinä uusi iloinen työkaverimme ja
ARINALAINEN

Etsimme useita uusia ravintolatyöntekijöitä, pikaruokatyöntekijöitä, liikennemyymälätyöntekijöitä ja myyjiä vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin työskentelemään vastuullisen ja paikallisen pohjoissuomalaisen työnantajan palvelukseen. Yhdessä olemme #sydänpohjoissuomelle.

Saat Suomen parhaiksi kehutut työpaikkaedut, mm.

Sinussa etsimme iloista ja aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun, hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivisuutta ja myyntihenkisyyttä. Olet ahkera, joustava ja muut huomioon ottava tiimipelaaja. Hurmaat Omistajat hymylläsi ja olet ripeä liikkeissäsi. Toimipaikkamme ovat auki laajoilla aukioloilla, joten olethan valmis työskentelemään vuorotyössä, viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Etsimme täysi-ikäisiä tai lähellä täysi-ikäisyyttä olevia suomen kielen osaavia työnhakijoita.

Tsekkaa IG:stä millaista meillä Arinassa on duunissa @osuuskauppaarina @abctupos @ravintolamaailmalinnanmaa

Jokainen työpaikka on 💚 Pohjois-Suomelle

Tule tekemään tärkeää työtä pohjoisen hyväksi kanssamme! Me arinalaiset tahdomme jokapäiväisillä teoilla varmistaa, että pohjoinen pysyy jatkossakin parhaana paikkana elää. Osuuskauppa Arinan tuotot palautetaan aina pohjoisen alueen, luonnon ja paikallisten ihmisten hyväksi. Sinulle, minulle, meille.

Pidetään yhdessä pohjoisen puolta!

Se on se osuustoiminnan voima.