Ajankohta: 2.11.2021 tiistai

MAHDOLLISUUKSIEN MARRASKUU – JobCorner – Monetra/Oulun kaupunki

BusinessAsema on luotu kohtaamisille. Meille on erityisen tärkeää, että työpaikat kohtaavat tekijänsä.
JobCorner on palvelu, joka on suunnattu sekä työnantajille että työnhakijoille. He voivat tavata toisiaan BusinessAseman tiloissa (Hallituskatu 36) työpaikkahaastattelun merkeissä. JobCorner 2.11. järjestetään yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston kanssa.

Tiistaina 2.11. JobCornerissa on rekrytoimassa Monetra/Oulun kaupunki, joka
hakee varhaiskasvatuspalveluihin sijaisia ja haastattelee työhakijoita klo 14-16!

Hei, oletko vailla töitä tai tekemistä?
Haemme Oulun kaupungin varhaiskasvatuspalveluihin sijaisia. Arvokas kasvatustyö lasten parissa tarjoaa sinulle vauhdikkaita ja monipuolisia päiviä. Tarjolla olevat määräaikaiset tehtävät ovat eripituisia, koko- tai osa-aikaisia ja voit työllistyä pidempäänkin sijaisuuteen omien mahdollisuuksiesi ja mielenkiintosi mukaan. Sijaisuudet tarjoavat oivallisen näköalapaikan työelämään esimerkiksi opiskelijalle. Se tuo vaihtelua eläköityneen tai lyhytaikaista työtä haluavan arkeen. Sijaisuus voi olla hyvä ratkaisu myös, jos tarvitset työkokemusta. Se ollut monelle myös polku työelämään, pitempiin työsuhteisiin.

Erityisesti toivomme sijaisrekisteriin henkilöitä, joille on mahdollista nopeat lähdöt töihin ja työvuoroihin esim. äkillisissä sairaustapauksissa.

Huom. Nämä sijaisuudet voivat sopia hyvin myös eläkkeellä oleville varhaiskasvatuksen ammattilaisille!

Sijaiselta edellytämme
Varhaiskasvatuksen opettajan ja -erityisopettajan, varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sekä varhaiserityisavustajan sijaisuuksiin edellytetään opetus- ja/tai kasvatusalan opintoja tai varhaiskasvatus- ja/tai sosiaali- ja terveysalan opintoja. Näissä tehtävissä luetaan eduksi myös kokemus lasten kanssa työskentelystä. Ryhmäavustajan tehtävässä eduksi luetaan kokemus lasten kanssa työskentelystä.

Omaa autoa et välttämättä tarvitse, sillä pyrimme järjestämään sijaisuudet mahdollisimman lähelle omaa asuinpaikkaasi.

Ennen sovittua tapaamista
Käy jättämässä hakemus sijaispankkiin ennen sovittua tapaamista tämän linkin kautta: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sijaisuuksiin-ilmoittautuminen-oulun-kaupunki-varhaiskasvatus-oul-04-1339-21/

Henkilökohtainen tapaaminen
Henkilökohtaisen tapaamisen yhteydessä tarkistamme sinulta henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Opiskelijoilta tarkistamme ajantasaisen opintosuoritusotteen. Tapaamisessa keskustelemme kanssasi osaamisestasi, työkokemuksestasi sekä mahdollisuuksistasi tehdä työtä. Tapaamisessa soveltuvien henkilöiden hakemukset aktivoidaan sijaisrekrytointijärjestelmään.

Eli ota JobCorneriin mukaan:

Työnhakija: varaa itsellesi 20 minuutin haastatteluaika tästä linkistä.

Nähdään JobCornerissa!

Lisätietoja:
Jannika Leinonen
040 120 9823
jannika.leinonen@businessoulu.com