Ajankohta: 8.9.2022 torstai

JobCorner – Myyntitalo Routa Oy

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto ja BusinessOulu järjestävät yhdessä Myyntitalo Routa Oy:n kanssa JobCorner-rekrytointitilaisuuden.

Aika: to 8.9.2022 klo 9-11
Paikka: BusinessAsema, Hallituskatu 36 B, 90100 Oulu

Varaa oma haastatteluaikasi etukäteen täältä.

Myyntitalo Routa Oy rekrytoi Oulun toimipisteeseen 6 uutta kokopäiväistä työntekijää puhelimitse toteutuvaan myyntityöhön

Myyntitalo Routa Oy on Pohjois-suomalaiset juuret omaava ja koko ajan kasvava myyntialan yritys. Tarjoamme useilla paikkakunnilla erilaisia myynnin työtehtäviä erilaisissa ja vaihtuvissa myynti- ja markkinointiprojekteissa. Lisätietoa yrityksestä https://www.myyntitalorouta.fi/

Haemme kasvavaan joukkoomme positiivisen asenteen omaavia, aidosti hyväntuulisia persoonia, joilla on pilkettä silmäkulmassa. Aiempaa kokemusta et välttämättä alalta tarvitse, sillä pitkällä yhteensä yli 40 vuoden kokemuksella annamme sinulle maan parhaan koulutuksen sekä jatkuvan tuen työhösi sekä kehittymisellesi.

Me etsimme myyjiä useaan eri projektiin, joten löydämme jokaiselle valitulle varmasti mielenkiintoisen projektin mitä meillä pääset hoitamaan. Kontaktoimme puhelimitse asiakkaita ympäri Suomen, joten suomen kieli on oltava äidinkieli, jotta tässä työssä pystyt pärjäämään. Muut tarvittavat taidot me opetamme sinulle kattavan koulutusohjelman kautta.

Työaikasi on 7 tuntia 15 minuuttia arkisin aamu tai -iltavuorossa, niin kuin se sinun arkeesi ja tilanteeseesi parhaiten sopii. Palkkiomallimme on varmasti hyvä ja reilu (pohja+provisio / TAKUUPALKKA). Tämä takaa sen, että palkkakattoa meillä ei ole, mutta ansaitset kuitenkin VÄHINTÄÄN 1800€/KK.

Meillä työskentelyyn liittyy aina myös erilaisia leikkimielisiä kilpailuja joissa voit voittaa huikeita palkintoja! Voittaakseen ei tarvitse olla Myyntitykki Mynttinen vaan myös tuuri näyttelee kilpailuissa oman osansa. Olemme palkinneet myyjiä erilaisin matkoin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin sekä jakaneet mahtavia tavarapalkintoja mm. sähköskoottereita, televisioita, läppäreitä ja vaikka mitä muuta mukavaa!

Mikäli koet olevasi peruspositiivinen, hyvän asenteen omaava ja ennen kaikkea aidosti halukas oppimaan, niin kannustamme sinua ehdottomasti tulemaan paikan päälle keskustelemaan lisää mahdollisuuksista mitä meillä on tarjota! Ennakkoluulot voit heittää suoraan romukoppaan, sillä kannattaa itse tulla tutustumaan uusiin mahdollisuuksiin.

Lisätietoja: Joel Korhonen, p. 050 330 0964, joel.korhonen@myyntitalorouta.fi