Ajankohta: 24.3.2022 torstai

JobCorner – Ravintola Spoon / Makujen paljetti

BusinessAsema on luotu kohtaamisille. Meille erityisen tärkeää on, että työpaikat kohtaavat tekijänsä.
JobCorner on palvelu, joka on suunnattu sekä työnantajille että työnhakijoille, jotka voivat tavata toisiaan BusinessAseman tiloissa (Hallituskatu 36) työpaikkahaastattelun merkeissä. Tapahtumat järjestetään yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston kanssa.

Ravintola Spoon / Makujen paljetti haastattelee työnhakijoita JobCornerissa torstaina 24.3.2022 klo 13–15
Haettavana on viisi (5) ravintolatyöntekijän työtehtävää Virpiniemi Golf klubin ravintola Spooniin, jonka yrittäjänä toimii Makujen paljetti. Ravintola Spoon sijaitsee Haukiputaan Virpiniemessä, meren rannassa, golfkenttien ympäröimänä. Ravintolassa käy kaikenlaisia asiakkaita ja asiakkaille tarjotaan niin suolaisia kuin makeita herkkuja, aina aamupaloista illallisiin asti, ja kaikkea siltä väliltä, joten työnkuva on hyvin monipuolinen. Tutustu tarkemmin täällä.

Hakijoilta edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Anniskelupassi katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön ja sen voi suorittaa halutessaan myös työn ohessa. Myös kokin taidot katsotaan eduksi, koska työnkuvaan kuuluu myös joltain osin lounaan valmistusta. Tämän vuoksi tehtävään voidaan valita myös yksi kokki. Työhön kuuluu suurelta osin asiakaspalvelua, vitriinituotteiden valmistamista ja täyttöä, grilliannosten valmistamista, lounasbuffetin täyttöä sekä anniskelua, siistimistä ja astiahuoltoa.

Ravintola Spoon puolestaan tarjoaa työntekijöille iloisen ja rennon työilmapiirin, jonka luovat jokainen työntekijä omalla persoonallaan. Hymyilevä, ystävällinen ja avulias ovat luonteenpiirteitä mitä arvostetaan. Ravintola Spoon on avoinna kesäajan aina maanantaista sunnuntaihin klo 8.00–22.00, joten työajat sijoittuvat ajalle 7.30–22.30 Työ on kesäajan kokoaikaista ja syksyllä työtä on mahdollista jatkaa osa-aikaisena. Kaikkeen työhön liittyvässä, mm palkkauksessa noudatetaan TES:iä.

Ilmoittaudu:
https://www.lyyti.fi/reg/JobCorner_tyonhakijoille__Ravintola_Spoon_Makujen_Paljetti_9081