Ajankohta: 26.1.2023 torstai

JobCorner: Sebitti – töitä full stack -koodareille ja testiautomaationkehittäjille

Tunnetko intohimoa ohjelmistokehitykseen? Etsitkö uutta suuntaa urallesi?

Tule BusinessAsemalle kuulemaan, millaisia työmahdollisuuksia Sebitti Oy:llä on sinulle tarjota. Illan aikana pääset kuulemaan yrityksestä, avoimista työpaikoista sekä voit keskustella yrityksen edustajien kanssa.

Sebitti Oy etsii muun muassa full stack -koodareita sekä testiautomaationkehittäjiä. Voit lukea lisää avoimista paikoista: www.sebitti.fi

Voit olla valmis ja kokenut ammattilainen tai oppinut koodauksen harrastuksesi kautta. Osaaminen ja kiinnostus on työkokemustasi tärkeämpää. Työnkuva räätälöidään kullekin työntekijälle sopivaksi oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Voit tuoda halutessasi hakemuksen paikan päälle tai lähettää sen jo etukäteen sebittioy@sebitti.fi

Työhakemuksesi voi olla vapaamuotoinen, esim. LinkedIn-profiili tai muu kertomus itsestäsi ja osaamisestasi.

Sebitti Oy on ohjelmistokehitystalo, joka kasvaa ja kehittyy koko ajan. Yritys tarvitsee tiimiinsä nyt lisää osaajia, jotta voi vastata asiakkaidensa kysyntään. Yrityksen asiakkaat ovat innovatiivisia alan johtavia ohjelmistotuotetaloja.

Sebitti Oy:ssä pääset osaksi kehittyvää ja persoonallista tiimiä, jossa ongelmia ratkotaan yhdessä. Tiimejä johdetaan valmentavalla otteella ja jokaisen työntekijän näkemys on arvokas. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Oulun keskustassa, Valkean yläkerrassa.

Sebitti Oy:lle on tärkeää huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista sekä osaamisen kehittymisestä. Yritys kannustaa työntekijöitään kehittymään ja järjestää koulutuksia henkilöstön toiveiden mukaan. Toiveena on, että kykenet haastamaan nykyisiä toimintatapoja sekä tuot uusia ajatuksia ja ideoita yritykseen.

Järjestämme tilaisuuden yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston kanssa.

Tapahtuman järjestelyihin liittyvät lisätiedot: