Ajankohta: 15.3.2022 tiistai

JobCorner – TaksiYsi/Menevä Oy

BusinessAsema on luotu kohtaamisille. Meille erityisen tärkeää on, että työpaikat kohtaavat tekijänsä.
JobCorner on palvelu, joka on suunnattu sekä työnantajille että työnhakijoille, jotka voivat tavata toisiaan BusinessAseman tiloissa (Hallituskatu 36) työpaikkahaastattelun merkeissä.

TaksiYsi hakee kuljettajia ajamaan Menevä Oy:n kyydinvälityksessä olevia takseja JobCornerissa tiistaina 15.3.2022 klo 13–15 BusinessAseman Telesalissa.

Tilaisuudessa TaksiYsi ja Menevä kertovat toiminnastaan ja avoimista työtehtävistä. Työstä kiinnostuneet pääsevät keskustelemaan yrityksen edustajan kanssa tilaisuuden lopuksi.

Oulunsalosta kotoisin oleva Mika Rajala on mukana tapahtumassa kertomassa omasta taksiurasta sekä Menevästä. Mika on Menevän taksinkuljettaja ja markkinointihenkilö. Hänellä on TikTokissa yli 140 tuhatta seuraajaa ja hän on yksi päähahmoista Menevän omassa tv-sarjassa Tolpalla.

Tilaisuus on kaikille avoin eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Menevä Oy on Suomen suurin yksityinen taksiyhtiö. Se on perheyritys, joka palvelee etelästä pohjoiseen, aina Hangosta Leville saakka.

Meneväläiset kuljettajat koostuvat muun muassa opiskelijoista, eläkeläisistä ja ihmisistä, jotka hakevat työuralleen uutta suuntaa. Taksityö sopii monenlaisesta taustasta tuleville, niin osa-aikaisena kuin täyspäiväisenä, kaikille joille asiakaspalvelu ja sosiaalinen työ sopii.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä BusinessOulu ja TE-palvelut.