Ajankohta: 11.1.2023 keskiviikko

JobCorner yrittäjyydestä kiinnostuneille: Alina Hoivatiimi Oy

Huomio! Tämä tilaisuus on peruttu.

Aika: 11.1.2023 kello 16.30–18.00
Paikka: BusinessAsema, Lava (Hallituskatu 36 B, 90100 Oulu)

Haaveiletko hoiva-alan yrittäjyydestä?

Tule kuulemaan BusinessAsemalle 11. tammikuuta, millaisia mahdollisuuksia Alina franchising-yrittäjyys voisi tarjota sinulle. Paikalla Oulun Seudun Uusyrityskeskus kertomassa yritystoiminnan aloitukseen liittyvistä palveluista. Tilaisuudessa pääset lisäksi nauttimaan Jungle Juice Barin maistiaisia.

Kotityöpalvelujen, hoivapalvelujen ja kotisairaanhoitopalvelujen kysyntä on jatkuvassa kasvussa. Alina-ketjuun kuuluvana yrittäjänä sinulla on mahdollisuus auttaa apua tarvitsevia ja samalla menestyä yrittäjänä.

Alina-yrittäjyys on loistava vaihtoehto sinulle, mikäli olet kiinnostunut yrittäjyydestä, mutta et ole vielä ottanut sitä ratkaisevinta askelta kohti yrittäjyyttä. Alina-yrittäjänä sinulla on Alina-ketjun tuki taustallasi.

Et tarvitse aiempaa yrittäjäkokemusta, mutta edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan koulutusta, vähintään kahden vuoden työkokemusta alalta, sekä halua ja oikeaa asennetta yrityksen kasvattamiseen, asiakastyöhön ja oman tiimisi johtamiseen. Suomessa hoiva-alan yrittäjyys on luvanvaraista, Alina -tiimi auttaa sinua yrityksen perustamisen kaikissa vaiheissa.

Viisi syytä ryhtyä Alina-yrittäjäksi:

  1. Valmis ja sertifioitu konsepti sekä palvelutuotteet
  2. Jatkuva koulutus, ohjaus ja tuki
  3. Vahva brändi ja valtakunnallinen markkinointi
  4. Valmiit toiminnanohjausjärjestelmät
  5. Vapaus tehdä työtä asiakaslähtöisesti täydellä sydämellä

Kuuntele podcastista, millaista on toimia yrittäjänä Alina-ketjussa:
https://open.spotify.com/episode/5bMZuQn5Q9NsDYeoOAfEv6

Alina hoivatiimi on Kuopiossa perustettu franchising-ketju, johon kuuluu tällä hetkellä yli 30 yritystä ympäri maata. Visiomme on olla Suomen tunnetuin kokonaisvaltaisia ja yksilöllisiä kotipalveluita kannattavasti tuottava alansa markkinajohtaja. Missiomme on parantaa kaikkien kotona asuvien ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia. Lisätietoja: alinahoivatiimi.fi.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston kanssa.

Tapahtuman järjestelyihin liittyvät lisätiedot:
Jannika Leinonen, jannika.leinonen@businessoulu.com, 029 505 6371
Tuija Karppila, tuija.karppila@businessoulu.com, 040 619 4270