Ajankohta: 15.3.2022 tiistai

Kansainvälisen verkkokaupan mahdollisuudet

Tule mukaan kevään kansainvälisen verkkokauppasarjan avaustilaisuuteen tiistaina 15.3. BusinessAsemalle, Hallituskatu 36 B, Oulu

Seminaari /webinaari klo 9:00–12:00 (myös Teams)
Workshop max. 8 sparrattavalle yritykselle klo 13:00–17:00

Ohjelma:

9:0012:00 Seminaari: Kansainvälisen verkkokaupan mahdollisuudet

13:00–17:00 Workshop (Mukaan mahtuu max. 8 yritystä)

Tule kuulemaan verkkokaupan guru Leevi Parsamaa!

Seminaarin ja workshopin vetää digitaalisen kaupan asiantuntija Leevi Parsama (kuvassa), joka tunnetaan kotimaisen verkkokaupan vahvana vaikuttajana. Hän on henkilökohtaisesti tavannut yli 500 suomalaista verkkokauppaa, joten hän tuntee kotimarkkinan paremmin kuin ehkä kukaan muu. Lisäksi hän on tutustunut verkkokauppamarkkinaan USA:ssa, Kiinassa, Venäjälle sekä eri puolilla Eurooppaa.

Päätyökseen Leevi toimii asiantuntijana 300 suomalaisen yrityksen muodostamassa Experience Commerce kasvuohjelmassa. Hän edistää tiiminsä kanssa kaikin keinoin digitaalisen kaupan kansainvälistä kasvua sekä kehittää alan ekosysteemiä kotimaassa.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Kansainvalisen_verkkokaupan_mahdollisuudet_4451
Paikalle tulijoille on tarjolla aamupala. Voit seurata aamupäivän seminaaria myös verkossa, muista ilmoittautuessasi valita vaihtoehdoksi webinaari. Tapahtuma on kaikille osallistujille maksuton.

Kaupan ala muuttuu juuri nyt vauhdilla

Mitkä ovat alan suurimmat trendit ja miten pieni pk-yrittäjäkin voi menestyä tämän myllerryksen keskellä? Globaali D2C (Direct-to-Consumer) markkina on aidosti iso mahdollisuus kaikille, nykyisen digi-infran kautta, kun kuka tahansa voi oikeasti myydä mitä tahansa, minne tahansa.

Seminaarissa käydään läpi digitaalisen kaupan perusteet, suurimmat muutokset markkinassa, tutustutaan verkkokaupan laaja-alaisuuteen sekä opitaan tunnistamaan menestyksen tärkeimmät tekijät: oma konsepti, kilpailuetujen kiteytys ja asiakaslupauksen kirkastaminen. Lisäksi puhutaan paljon asiakasymmärryksestä ja asiakaskokemuksesta, jotta osallistuvat sisäistävät verkkokaupan tärkeimmän kysymyksen: Miksi asiakkaat ostaisivat meiltä?

Seminaarissa käydään läpi runsaasti aitoja esimerkkejä eri kokoisista suomalaisista menestyvistä verkkokaupoista sekä muutamia inspiroivia tarinoita kansainvälisistä huippucaseista. Saat takuulla ”Tämänhän on oikeasti mahdollista minullekin!” -fiiliksen.

Workshopiin sparrattavaksi 8 yritystä

Workshopiin valittujen yritysten kanssa käydään keskustellen sekä vertaissparrauksen keinoin läpi verkkokaupan tärkeimmät menestystekijät. Ensin perehdytään jokaisen osallistuvan yrityksen kilpailuetujen kirkastamiseen, asiakaslupauksen muotoiluun sekä verkkokaupan konseptointiin. Lisäksi johdetaan ulkoista- ja sisäistä ostopolkua, laaditaan tuotestrategiaa ja puhutaan laadukkaan sisällön tärkeydestä. Palvelukokemus osiossa käydään läpi lyhyesti teknologiaa, avataan tilaus-toimitus-prosessi sekä asiakaspalvelun neljä eri roolia. Lopuksi käydään läpi verkkokaupan osaamistarpeet, johtamismallit sekä perehdytään verkkokaupan analytiikan keskeisimpiin kohtiin.

Nähdään 15.3.!

Lisätiedot:

Jari Linna
asiantuntija, digitaalinen liiketoiminta ja myyntiosaaminen
040 547 0619
jari.linna@businessoulu.com

Olli Levaniemi
asiantuntija, digitaalinen liiketoiminta
040 705 9318
olli.levaniemi@businessoulu.com