Ajankohta: 4.11.–7.11.2021

Live Oulu

4.–7.11.2021, BusinessAsema

Millainen olisi unelmiesi Oulun keskusta? Ensimmäistä kertaa järjestettävä pop up -tapahtuma Live Oulu valtaa BusinessAseman 4.-7.11.2021. Keskusta-alueen elävöittämiseen tähtäävään tapahtumaan haetaan mukaan pohjoissuomalaisia yrityksiä näytteilleasettajiksi avoimella haulla. Yrityshaku on avoinna 30.9.2021 saakka, ja hakea voi täyttämällä lomakkeen osoitteessa: https://forms.office.com/r/gtB9UMaBY0

Live Oulu on Oulun Nuorkauppakamari ry:n ja BusinessOulun yhteistyönä toteuttama voittoa tavoittelematon pop up -tapahtuma. Tapahtuma tarjoaa pohjoissuomalaisille yrityksille ja yhteisöille mahdollisuuden kokeilla kivijalkayrittämistä Oulun keskustassa. Tapahtumaan valitut näytteilleasettajat saavat maksuttoman pop up -liiketilan BusinessAsemalta tapahtuman yleisöpäivien ajaksi. Tuona aikana yritykset voivat testata, onko heidän tuotteillaan tai palveluillaan kysyntää keskustan kivijalkaliikkeissä.

Tarjoamme osallistuville yrityksille apua liiketoiminnan konseptointiin erottuvaksi ja tunnistettavaksi omaksi uniikiksi liiketilaksi aina kalusteista tunnelmaan saakka. Yritykset saavat lisäksi ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua muiden alueen yrittäjien ja BusinessAseman toimijoiden kanssa, kertoo tapahtuman projektipäällikkö Susanna Sainsalo.

Tapahtuma jakaantuu näytteilleasettajille suunnattuihin ohjelmapäiviin 4.-5.11. sekä yleisöpäiviin 6.-7.11.

Tapahtumassa on tarjolla rajoitettu määrä pop up -paikkoja yrityksille. Yrityshaun päätyttyä jury valitsee hakijoista tapahtuman kokonaisuuden kannalta sopivimmat näytteilleasettajat. Valinnassa painotetaan erityisesti paikallista tuotantoa ja kestävän kehityksen mukaista vastuullisuutta sekä palvelu- ja tuotetarjonnan monipuolisuutta. Etusijalla ovat yritykset, joilla ei ennestään ole kivijalkaliikettä Oulun keskustassa.

Lisätiedot:

Sari Kauppila
yhteyspäällikkö, BusinessAsema: toiminnan kehittäminen, kumppanuudet, vierailut ja esittelyt
044 703 8301
sari.kauppila@businessoulu.com