Ajankohta: 9.3.2020 maanantai

Naisyrittäjien hyvinvointipäivä

Aika: 9.3.2020 klo 11.30-15.30
Paikka: Business Asema

Naisyrittäjien hyvinvointipäivä, jonka keskiössä yrittäjän jaksaminen, hyvinvointi sekä verkostoituminen.

Jokainen yrittäjä kokee arjessa kiirettä, riittämättömyyden tunnetta ja yksinäisyyttä haasteiden keskellä. Erityisesti vasta-alkaneilla yrittäjillä ei välttämättä ole vielä syntynyt verkostoa joista saisi apua arkeen. Voi myös olla, että mentori tai sparrailukaveri uupuu ja arki pyörii omissa pienissä ympyröissä. Meistä varmasti jokainen on kokenut tunteen, että olisipa kiva sparrailla jonkun kanssa uusista ideoista, mutta kaveri uupuu. Lisäksi voi olla hankalaa päästää irti työjutuista iltapäivällä ja päivän työt pyörivät päässä aina nukkumaan menoon asti tai jopa vielä unissakin.

Olemme rakentaneet naisyrittäjien hyvinvoinnin ja verkostoitumisen ympärille päivän, jonne voit tulla omana itsenäsi ottamaan irti vinkkejä arkeen, ja verkostoitumaan sekä löytäämään itsellesi sparrailukaverin tai jopa mentorin.

Hyvinvoinnin ja verkostoitumisen lisäksi pääset nauttimaan hulppeasta kakkubuffetista kahvin ja teen äärellä, sekä saat hetken hemmottelua Oulun kosmetologikoulun opiskelijoiden käsissä.

Tilaisuudessa on myös mahdollisuus päästä kartalle omasta fyysisestä kunnosta InBoby-mittauksen avulla josta fysioterapeutti opiskelijat antavat sinulle välittömän palautteen ja tarvittaessa lisätietoa.

LIPUT ENNAKKOON 20€ (Liput ovelta 25€)

Yhteydenotot ja yhteistyökumppanuudet:

projektiaitta@gmail.com
p.0405580144/ Noora
https://www.facebook.com/events/2381730715471707/