Ajankohta: 5.5.2021 keskiviikko

Oulun yritysillat – kuule, keskustele ja vaikuta

Tervetuloa Oulun alueiden yritysiltoihin! Kaupunki järjestää tänä vuonna yritysiltoja eri puolilla kaupunkia. Tilaisuuksissa esillä kaupungin palveluja, suunnitelmia ja vuoropuhelua alueiden yritysten kanssa. Tulethan mukaan kertomaan toiveistasi ja yrityksesi tarpeista!

Toivomme kysymyksiä etukäteen ja Teams-tilaisuudessa voit esittää niitä myös illan aikana. Tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan eri asiantuntijoiden kanssa miten kehitämme elinvoimaista ja yritysystävällistä Oulua yhdessä.

Elävä keskusta ke 5.5.2021 klo 17-19 (Teams)

Miten kaupunki mahdollistaa yritystoimintaa ja tapahtumia keskustassa. Luvat, tapahtumatoiminta, kauppa-, matkailu ja ravintolatoiminta, pop-up toiminta. Millaisia reunaehtoja ja mahdollisuuksia näihin liittyy ja ketkä kaupungin vastuutahot palvelevat keskustan alueella yrityksiä. Tilaisuudessa toivotaan yrittäjien näkemyksiä ja ideoita miten tapahtumien ja yritystoiminnan edellytyksiä voitaisiin kaupungin puolesta helpottaa!

Keskustan yritysillan puheenvuorot

Avaaja ja puheenjohtaja;
Mika Penttilä, sivistys- ja kulttuurijohtaja, Oulun kaupunki

Puheenvuorot ja tietoiskut

Tilaisuudessa paikalla asiantuntijoita ja yrityspalveluista vastaavia BusinessOulusta, Sivistys- ja kulttuuripalveluista, konserniviestinnästä ja tapahtumayksiköstä, rakennusvalvonnasta ja ympäristötoimesta sekä Liikekeskus ry ja Narikka Oy.

Tilaisuus järjestetään etätapahtumana. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa linkin, josta pääsee osallistumaan Teams-tilaisuuteen. Kerro etukäteen kysymys tai aihe josta haluaisit kuulla lisää tai keskustella sekä ilmoittaudu oheisesta linkistä: https://www.lyyti.in/Oulun_yritysillat_9756

Lisätiedot:

Jyrki Kemppainen
asiakkuuspäällikkö
BusinessOulu
jyrki.kemppainen@businessoulu.com
044 499 3296