Ajankohta: 11.5.2022 keskiviikko

ELY-keskuksen yritysten kehittämisavustus ja -palvelut

Tervetuloa kuulemaan ELY-keskuksen yritysten kehittämisavustuksesta ja -palveluista!

BusinessOulu järjestää yhdessä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kanssa keskiviikkona 11.5 klo 13.00–14.00 yrityksille suunnatun infotilaisuuden koskien uuden EU-ohjelmakauden kehittämisavustusta. ELY-keskukselta tilaisuudessa on puhumassa johtava yritysasiantuntija Anne Pulkkinen. Tilaisuudessa kerrotaan yrityksen kehittämisavustuksesta uudella EU-ohjelmakaudella: mistä on kyse kehittämisavustuksissa, millaisille yrityksille rahoitus on tarkoitettu, miten yritys hakee rahoitusta, mihin tarkoituksiin ja minkälaisiin hankkeisiin rahoitusta on haettavissa, tukitasot ja miten ELY-keskus valitsee rahoitettavat hankkeet. Lisäksi tilaisuudessa kerrotaan ELY-keskuksen tarjoamista yritysten kehittämispalveluista, joissa pk-yritykset voivat hyödyntää asiantuntijoiden apua liiketoimintansa kehittämisessä, kasvussa, uudistumisessa ja kansainvälistymisessä.

Tule kuulemaan tunnin mittaiseen tilaisuuteen tarkemmat tiedot kehittämisavustuksesta ja -palveluista sekä niiden hausta!

Tilaisuuden ohjelma:

Aíka: 11.5.2022 klo 13.00–14.00
Paikka: BusinessAsema/Lava, Hallituskatu 36 B, Oulu
Ei mahdollisuutta osallistua etänä.

12:45 Tilaisuuden aloitus, kahvit
13:00 ELY-keskus, Anne Pulkkinen: Yritysten kehittämisavustus ja -palvelut
14:00 Tilaisuus päättyy

Virallisen info-osuuden päätteeksi on mahdollista varata keskusteluaika ELY-keskuksen asiantuntijoille yrityksen henkilökohtaista keskustelua ja neuvontaa varten tilaisuuden aiheisiin liittyen. Aikaa on varattu 15 minuuttia per yritys. Jos haluat hyödyntää tätä mahdollisuutta, niin ilmoittaisitko siitä ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä 9.5.2022 mennessä.

Tapahtuma on maksuton.