Ajankohta: 3.8.2021 tiistai

Rekrytilaisuus taksiYsi

TaksiYsi on oululainen taksiyritys, joka on perustettu jo yli 25v sitten. Yrittäjä ja yrityksen nimi vaihtuivat nykyisiksi vuonna 2019. Yritys panostaa vahvasti toiminnan kehittämiseen, mistä esimerkkinä on mm. oman logistiikkajärjestelmän kehittäminen ja tiedon kerääminen tiestön kunnosta. Taksiysillä on toimintaa myös ruuan verkkokauppatoimituksissa ja paljon omia vakio- ja sopimusasiakkaita.

Toiminta on laajentunut palveluiden, autojen sekä henkilökunnan osalta ja siksi yritys etsii nyt lisää positiivisia, sitoutuneita ja asiakaspalveluhenkisiä kuljettajia vastaamaan asiakkaiden kuljetustarpeisiin. Haussa on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia kuljettajia niin päivä- kuin iltavuoroihinkin. Valmiiden ammattilaisten lisäksi TaksiYsi etsii alasta kiinnostuneita henkilöitä, joille yritys tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua ammattiin, mikäli hakijalla ei ole vielä voimassaolevia lupia taksin kuljettamiseen.

TaksiYsi tarjoaa kuljettajille paljon ajoja sekä mahdollisuuden vaikuttaa myös itse työvuoroihin. Palkkausmallina joko kiinteä tai provisio. Lisäksi kuljettajilla on mahdollisuus bonuspalkkioon henkilökohtaisen suoriutumisen perusteella.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto ja BusinessOulu järjestävät yhdessä TaksiYsin kanssa infotilaisuuden yrityksestä ja sen avoimista työpaikoista.

Aika: Ti 3.8. klo 9.30 (kesto noin 1 tunti, minä jälkeen on mahdollisuus jäädä keskustelemaan yrityksen edustajien kanssa)
Paikka: Businessasema, Hallituskatu 36 B, 90100 Oulu

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa!

Lisätietoja yrityksestä: www.taksiysi.fi