Ajankohta: 5.5.2021 keskiviikko

Siistiä ja makeeta – töitä, työnantajia ja koulutusta!

Puhdistuspalvelu- sekä ravintola- ja catering-alalla tarvitaan lisää osaavaa työvoimaa! Rakennamme alalle tulevaisuutta, joten tule sinäkin organisaatiosi kanssa mukaan tapahtumaan, jossa haluamme tuoda esiin alan töitä, työnantajia ja koulutusta!

Järjestämme virtuaalitapahtuman Howspace-alustalla keskiviikkona 5.5.2021 klo 12–15. Tapahtuma on kaikille ilmainen.

Tapahtumaan kutsutaan mm. aikuisia alanvaihtajia, työttömiä työnhakijoita, maahanmuuttajataustaisia valmistavan koulutuksen ryhmiä ja peruskoulun kasiluokkalaisia, jotka jo pohtivat tulevia opiskeluvalintojaan.

Osallistujilla on mahdollisuus saada ohjausta ja neuvontaa tapahtumaan ilmoittautumiseen ja Howspace-tapahtuma-alustan käyttöön etukäteen arkisin klo 9-15 BusinessAseman palveluneuvonnassa ja puhelimitse 040 120 9823. Mikäli sinulla ei ole tietokonetta tai älypuhelinta käytössäsi, tarjoamme 11 osallistujalle mahdollisuuden tietokoneen käyttöön sekä ohjauksen tapahtumapäivänä. Voit ilmoittautua ohjaukseen BusinessAsemalla täältä.

Itse virtuaalitapahtuman ilmoittautuminen avautuu ke 28.4.

Alan yritykset ja oppilaitokset esittelevät tapahtumaan osallistuville omaa toimintaansa, työtehtäviä, avoimia työpaikkoja ja koulutusmahdollisuuksia virtuaalisella ständipaikalla. Tapahtumassa on mukana myös somesta tuttu siivousstara Auri Kananen.

Howspace-alustalla on mahdollisuus organisaatiokohtaisella välilehdellä käyttää esim. videotallenteita, kuvia ja tekstejä/tiedostoja, keskustella potentiaalisten työnhakijoiden kanssa chatissä ja kertoa livevideolla ajankohtaisia asioita. Ohjeistamme kaikki näytteilleasettajat alustan käyttöön ja järjestämme tästä etäperehdytykset Teamsilla ti 27.4. klo 13–14 ja ke 28.4. klo 10–11.

Lisätietoja ja yritysten ilmoittautuminen mukaan tapahtumaan: arja.aula-matila@businessoulu.com

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä BusinessOulun työllisyyspalvelut, Kohtaantoa valmennuksella -hanke, Osaamo-hanke, Puhtaasti parempaan duuniin -hanke, OSAO, Oulun Palvelualan Opisto, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, ammattiopisto Luovi ja WATTI – Vastavuoroisuutta työelämäyhteistyöhön -hanke.