Ajankohta: 19.5.2021 keskiviikko

Sisällöntuotannosta asiakaskokemuksen kehittämiseen

19.5.2021 – Webinaari 9:00 – 12:00.

Mitä asiakas näkee sinusta ensiksi? Mistä sinut tunnistetaan markkinoilla? Yhä useammin vastaus on digitaalisissa sisällöissä. Oikein muotoilluilla sisällöillä oikeilla kanavilla varmistetaan, että asiakas kiinnostuu sinusta ja syntyy kokemus, jonka perustalle rakentuu vahva ja kannattava asiakassuhde.

Aikataulu ja sisällöt:

9:00 Mikko Koskenkorva – Tuotevalokuvausta kaikille
38-vuotias harrastajavalokuvaaja Kempeleestä. Mikko Koskenkorva on valokuvannut kymmenen vuotta ja viisi vuotta tehnyt kaupallisesti sivutoimisena henkilö-, hää-, tapahtuma-, lemmikki- ja tuotevalokuvauksia. Esityksessään hän käy läpi tuotevalokuvauksen perusteet ja esittelee muutamia perussääntöjä, joiden avulla jokainen voi omassa yrityksessään toteuttaa tuotevalokuvausta, vaikka kännykällä. Tämän lisäksi hän antaa vinkkejä mitä kannattaa ottaa huomioon, jos päätät tilata kuvat tuotteista palveluna.
Instagram: @koskenkorvaphoto

9:45 Marko Sirviö – Tee viestintää, joka kuuluu ja vaikutta
Creative lead/partner, Työmaa Oy. Marko Sirviö on tehnyt markkinoinnin luovaa suunnittelua, viestintää ja sisältöjä jo pari vuosikymmentä. Asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja luova kirjoittaminen ovat Markon vahvuuksia. Jos häneltä kysytään, niin tarinat ja liiketoiminta kuuluvat yhteen, samoin tunteet ja teknologia.

10:30 Leevi Parsama – Asiakaskokemus – digitaalisen kaupan tärkein menestystekijä
Digital Commerce Specialist, Experience Commerce Finland. Leevi Parsama on digitaalisen kaupan asiantuntija, joka tunnetaan kotimaisen verkkokaupan vahvana vaikuttajana. Esityksessään hän käy läpi, kuinka asiakaskokemus ratkaisee kaiken: ostaako asiakas ja palaako hän asioimaan uudestaan. Jotta asiakaskokemusta pystyy johtamaan, pitää olla vahva asiakasymmärrys sekä kykyä kehittää monikanavaisen kaupan ostopolkua aktiivisesti. Miten asiakkaat tulisi profiloida tunneperusteisesti ja miten heitä voi luokitella arvoperusteisesti?

11:30 Jaakko Sinisalo – Asiakaskokemus sisältömarkkinoinnin suunnittelun perustana
Yliopettaja, OAMK. Jaakko Sinisalo on erikoistunut digitaaliseen markkinointiin ja kuluttajan psykologiaan. Esityksessään hän paneutuu sisältömarkkinoinnin suunnitteluun asiakaskokemuksen ja ostokäyttäytymisen pohjalta ja esittelee mallin, jonka avulla yritykset voivat paremmin hahmottaa erilaisten sisältöjen tarpeita markkinoinnissaan.

12:00 Loppusanat ja rupattelut

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Sisallontuotannosta_asiakaskokemuksen_kehittamiseen_3219