Ajankohta: 18.3.2022 perjantai

StartUp Breakfast

Tervetuloa StartUp Breakfastille BusinessAsemalle!

Teknologiayritysten toiminnan keskiössä on aina itse teknologia. Teknologisen tietotaidon suojaamiseen ja suojattujen oikeuksien käyttämiseen on siis hyvä pysähtyä hetkeksi. Miten olemme suojanneet omat immateriaaliset oikeutemme ja millaisin sopimuksin huolehdimme immateriaalisesta omaisuudesta?

Teknologiayrityksen toiminta perustuu olennaisella tavalla suojattujen oikeuksien käyttöön ollen joko toisten suojattujen oikeuksien käyttöä (lisenssisopimuksen perusteella) tai oman teknologian käyttöä tai edelleen lisensiointia. Teknologiayrityksen on koko toimintansa ajan kyettävä varmistamaan, että sillä on riittävät oikeudet toimintaansa.

Tämänkertaisella StartUp Breakfastilla käymme läpi teknologiayrityksen kannalta keskeisiä sopimuksia ja niiden käyttötilanteita käytännönläheisesti ja esimerkkejä hyödyntäen.

Ohjelma:

8.30–9.00 Aamukahvi

9.00–10.00 Teknologiasopimukset

Aamukahveilla mukana avaamassa keskustelua asianajaja, osakas Kirsi Karvonen (aiemmin Putkonen), jolla on yli 20 vuoden mittainen kokemus teknologiasopimusten laatimisesta ja neuvottelemisesta niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä yhteyksissä.

Ilmoittaudu StartUp Breakfast -tapahtumaan

Lisätietoja: janne.karkkainen@businessoulu.com