Ajankohta: 9.11.2021 tiistai

Taksialan rekrytointitapahtuma (yritykset)

BusinessOulu ja TE-toimisto järjestävät yhteistyössä uusien taksinkuljettajien rekrytointitilaisuuden BusinessAsemalla 9.11. klo 10-12. Tilaisuuden tarkoituksena on koota yhteen rekrytointitarpeen omaavat Oulun seudulla toimivat yritykset ja taksinkuljettajan tehtävistä kiinnostuneet työnhakija-asiakkaat.

Etsimme siis yrityksiä, joilla on tarve uusille kuljettajille. Mukaan mahtuu viisi työnantajaa ja tapahtumaan osallistuvia yrityksiä valittaessa painotetaan valmiutta ja halua työllistää myös alasta kiinnostuneita kokemattomia työnhakijoita, joilla ei välttämättä ole vielä taksinkuljettajan lupia.

Tilaisuutta markkinoidaan laajasti sekä TE-toimiston että Oulun seudun kuntakokeilun työnhakija-asiakkaille. Pääosa osallistujista on oletetusti alasta kiinnostuneita, joilla ei vielä ole taksialan kokemusta. Todennäköisesti joukossa on myös maahanmuuttajataustaisia asiakkaita, joiden suomen kielen taito on puutteellinen.

Tilaisuus järjestetään BusinessAseman Telesalissa (Hallituskatu 36). Mukana olevat yritykset saavat tilaisuuden alussa kertoa yrityksestään ja avoimista työtehtävistä. Puheenvuorot toimivat lyhyinä esittelyinä (noin 5 min/yritys) ja tämän jälkeen keskustelua työnhakija-asiakkaiden kanssa jatketaan vapaamuotoisesti ständeillä. Jokaiselle yritykselle varataan oma pöytä ja tilaisuuden vieraat voivat kiertää niillä ja tutustua työnantajiin.

Ilmoita kiinnostuksesi tapahtumaan 27.10.2021 mennessä osoitteessa:
https://www.lyyti.fi/questions/df2377cdfa

Olemme yhteydessä valittuihin yrityksiin, kun ilmoittautuminen on sulkeutunut.

Lisätietoja tapahtumasta:
mia.salonpaa@businessoulu.com
antti.haapalainen@te-toimisto.fi
olli.haapalahti@businessoulu.com