Ajankohta: 5.11.2021 perjantai

TIETYÖelämään – tietoa työnantajalle -verkkokoulutus

BusinessOulun työllisyyspalvelut järjestää maksuttoman verkkokoulutuksen työnantajille

TIETYÖelämään – tietoa työnantajalle -verkkokoulutus

Ajankohta: pe 5.11.2021 klo 8.15–12

Tiedätkö, mitä työnhakijalta vaatii löytää työtä? Tai mitä vaatii löytää hyvä työntekijä työtehtävään? Se voi loppujen lopuksi olla vain yhdestä kohtaamisesta kiinni.

Jos haluat rekrytoida työttömän työnhakijan, saat tästä verkkokoulutuksesta tietoa, mistä ja miten löydät parhaan tekijän ja keneltä saat apua rekrytointiin. Saat myös vastauksia kysymyksiisi tiellä työllistämiseen ja kuinka tärkeä rooli työpaikan koulutuksen käyneellä tutorilla on.

Vankilassakin ollut 45-vuotias Matti (nimi muutettu) ei ollut ollut vuosiin työelämässä, mutta pääsi sitten kuntouttavaan työtoimintaan. Kuntouttavan työtoiminnan jakso meni hyvin ja hän pääsi hyvin sisään työyhteisöön ja voitti työyhteisön luottamuksen puolelleen hyvällä asenteellaan ja työntekemisen motivaatiollaan. Palkkatuetun työjakson jälkeen Mattia alettiin kouluttaa oppisopimuksella alalle. Oppisopimuksesta valmistuttuaan Matti oli muutaman jakson määräaikaisessa työssä ja nyt tänä kesänä hän sai vakituisen työpaikan. Työyhteisössä Matin tukena ja asenneilmapiirin vahvistajana oli useampi tutor-koulutuksen käynyt työkaveri. Työnantaja on vahvasti sitä mieltä, että ilman tutor-koulutuksen tuomaa tietoa ja myönteistä asennetta kohdata pitkään työttömänä olleita henkilöitä, tämmöiset menestystarinat eivät olisi mahdollisia.

Haluamme siis edistää työn ja työnhakijoiden kohtaantoa, mahdollistaa kaikenlaisten ihmisten työllistymistä ja varmistaa, että uusi työntekijä onnistuu omassa työssään. Tehdään yhdessä tällä TIETYÖmaalla työllistyminen ja työllistäminen helpommaksi!

Ohjelmassa on työnhakijatarinoita ja tuhti tietopaketti työllisyyttä edistävistä palveluista sekä työllistävän työpaikan tutorina toimimisesta. Howspace-alustalla järjestettävään koulutukseen ilmoittaudutaan Lyytillä. Osallistuja saa koulutusta varten omaan sähköpostiinsa henkilökohtaisen linkin.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietietoja:

Jannika Leinonen
040 120 9823
jannika.leinonen@businessoulu.com