Ajankohta: 5.11.2021 perjantai

TIETYÖelämään – tietoa työnantajalle -verkkokoulutus

BusinessOulun työllisyyspalvelut järjestää maksuttoman verkkokoulutuksen työnantajille

TIETYÖelämään – tietoa työnantajalle -verkkokoulutus

Ajankohta: pe 5.11.2021 klo 8.15–12.00, Howspace-alustalla

Haluamme edistää työn ja työnhakijoiden kohtaantoa, mahdollistaa kaikenlaisten ihmisten työllistymistä ja varmistaa, että uusi työntekijä onnistuu omassa työssään.

Tässä verkkokoulutuksessa kuulet erilaisia työnhakijatarinoita, saat tietoa erilaisista työllistämisen vaihtoehdoista, kuten kuntouttavasta työtoiminnasta, työkokeilusta ja palkkatuetusta työstä sekä BusinessOulun palveluista työnhakijoille ja työnantajille. Samalla saat valmiuksia toimia eri tavoin työllistyvien henkilöiden tukena ja myönteisen asenneympäristön vahvistajana työyhteisössäsi. Kutsumme tätä tutor-toiminnaksi.

Howspace-alustalla järjestettävään koulutukseen ilmoittaudutaan Lyytillä. Osallistuja saa koulutusta varten omaan sähköpostiinsa henkilökohtaisen linkin ennen tapahtumaa.

Tässä esimerkki onnistuneesta TIESTÄ TYÖelämään:

Vankilassakin ollut 45-vuotias Matti (nimi muutettu) ei ollut ollut vuosiin työelämässä, mutta pääsi sitten kuntouttavaan työtoimintaan. Kuntouttavan työtoiminnan jakso meni hyvin ja hän pääsi hyvin sisään työyhteisöön ja voitti työyhteisön luottamuksen puolelleen hyvällä asenteellaan ja työntekemisen motivaatiollaan. Palkkatuetun työjakson jälkeen Mattia alettiin kouluttaa oppisopimuksella alalle. Oppisopimuksesta valmistuttuaan Matti oli muutaman jakson määräaikaisessa työssä ja nyt tänä kesänä hän sai vakituisen työpaikan. Työyhteisössä Matin tukena ja asenneilmapiirin vahvistajana oli useampi tutor-koulutuksen käynyt työkaveri. Työnantaja on vahvasti sitä mieltä, että ilman tutor-koulutuksen tuomaa tietoa ja myönteistä asennetta kohdata pitkään työttömänä olleita henkilöitä, tämmöiset menestystarinat eivät olisi mahdollisia.

Tehdään yhdessä työllistyminen ja työllistäminen helpommaksi! Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Jannika Leinonen
040 120 9823
jannika.leinonen@businessoulu.com