Ajankohta: 9.6.2022 torstai

Digiaamiainen: TikTok ja lyhytvideot markkinointikäytössä

Torstai 9.6.2022 klo 8.30 – 10.15
BusinessAsema, Hallituskatu 36, 90100 Oulu. Business Oulu tarjoaa osallistujille aamupalan.

TikTokin läpimurron myötä Instagram ja Facebook avasivat Reels/Kelat-osion ja YouTube Shorts-osion alustalleen. Miksi mikro- ja pienyritykset, isot brändit, opettajat, oppilaitokset, taiteilijat, urheilijat ja taikurit, K-kauppiaat, somevaikuttajat (mm. tubettajat) ovat ryhtyneet tuottamaan sisältöä TikTokissa, ja millaista sisältöä tuottavat? Miten brändit ja pienyritykset hyödyntävät vaikuttajia, erityisesti kuluttajatuotteiden myyntiin ja rekrytointiin (myös opiskelijarekrytointiin)?

Tule kuulemaan markkinoinnin trendien osalta lyhytvideoiden merkityksestä (TikTok, Insta Reels, Facebook Reels, YouTube Shorts). Olet kenties jo huomannut, että lukuisat yritykset käyttävät TikTokia ja Insta Reelsejä työnantajamielikuvan luomiseksi, vaikkeivat käyttäisi näitä kanavia varsinaiseen asiakashankintaan.

Puhujana toimii Juha ”Vauhtipyörä” Ahola, joka tunnetaan erityisesti somessa Vauhtipyörä -henkilöbrändinsä johdosta myös nuorten keskuudessa. Vauhtipyörä on tehnyt TikTokiin 23.500 seuraajalleen noin 3500 videota ja asiakkailleen myös satamäärin. Videot tavoittavat kuukausittain luokkaa 1-1,6 miljoonaa katselukertaa.

Tilaisuuden kulku:

Klo 8.30 – 8.55 Aamupala ja verkostoituminen
Klo 8.55 – 9 Business Oulu / Olli Levaniemi
Klo 9 – 10 TikTok ja lyhyvideot puheenvuoro ja keskustelu / Juha ”Vauhtipyörä” Ahola
– puheenvuorossa myös pari case-esimerkkitarinaa menestyneiltä sisällöntuottajilta
Klo 10 – 10.15 Jälkiminglaus

Ilmoittautuminen (huom! tähän tapahtumaan ei ole etäosallistumismahdollisuutta): https://www.lyyti.in/tiktok_ja_lyhytvideot

Lisätiedot:

Olli Levaniemi
asiantuntija, digitaalinen liiketoiminta, markkinointiosaaminen
040 705 9318
olli.levaniemi@businessoulu.com

Antti Moilanen
asiantuntija, digitaalinen liiketoiminta, verkkokauppaosaaminen
040 153 5608
antti.moilanen@businessoulu.com