Ajankohta: 17.5.2022 tiistai

Tuloksellinen kokeilutoiminta

Onko sinulla idea uudeksi liiketoiminnaksi, tuotteeksi tai palveluksi, jota et ole ennen tehty? Kokeilemalla kehittämällä varmistat oletukset ennen kuin käytät aikaa tai rahaa sellaiseen, mille ei olekaan oikeasti kysyntää.

Kokeilemalla kehittäminen tarjoaa apua sen selvittämiseksi:

Kokeiluvalmennus sopii kaiken kokoisille ja ikäisille yrityksille. Sinulta ei vaadita aikaisempaa kokemusta aiheesta.

Valmennuksen hyödyt:

Valmennuksen avulla suunnittelet kokeilun ja olet valmis toteuttamaan sen käytännössä. Opit lisää asiakkaiden tarpeista, varmuus lisääntyy ja samalla tuot asiakkaat mukaan kehitystyöhön. Osaat lopuksi myös hyödyntää erilaiset kokeiluympäristöt, joita yrityksille on tarjolla ympäri Suomen.

Valmennus järjestetään hybridimuodossa ja sisältää kolme valmennuskertaa:

Kouluttajana suomalainen yritysyhteisö Crazy Town, jonka 400 jäsenyritystä tekevät arjessa kasvua edistäviä kokeiluja ja yhteistyötä.

Ilmoittaudu tästä >> 

Lisätietoja:

Liisa Pietikäinen
Projektipäällikkö
6Aika Kasvun ekosysteemit KESY2 -kaupunki kokeilualustana -hanke
Avoin innovaatio ja ennakointi
040 7050 473
liisa.pietikainen@businessoulu.com

Jari Jokisalo
Asiantuntija,
6Aika Kasvun ekosysteemit KESY2 – kaupunki kokeilualustana -hanke
Digitaalisten toimintaympäristöjen kehittäminen yrityksille, Smart City business, 5G/6G kaupungissa; BusinessAsema kokeiluympäristö
046 923 1397
jari.jokisalo@businessoulu.com

Yritysten kokeiluvalmennus on osa 6Aika Kasvun ekosysteemit KESY 2 – kaupunki kokeilualustana -hanketta. Hanke on rahoitettu Euroopan aluekehitysrahastosta Uudenmaan liiton kautta osana 6Aika -strategiaa vuosina 2021-2022. Hankkeen toteuttajia ovat: Turun kaupunki, Vantaan kaupunki ja BusinessOulu.