Ajankohta: 12.10.2023 torstai

Työn Taitajat – nuorten hyvinvointi

Kenelle: Tapahtuman kohderyhmänä on Oulun alueen lukiolaiset & yläkoulun 9.luokkalaiset
Aika: 12.10.2023 klo 8:30-11 (Maksuton aamupala tarjolla klo 8:00)
Paikka: BusinessAsema, Lava, Hallituskatu 36B Oulu

Mistä tunnistaa nykynuoren? No ainakin avarakatseisuudesta ja tunnollisuudesta sekä rohkeudesta toteuttaa itseään ja parantaa maailmaa. Lisäksi te nuoret olette sukupolvi, joka on – usein myös vanhempaa sukupolvea oivalluttaen – ymmärtänyt hyvinvoinnista huolehtimisen ja avoimuuden kauaskantoisen voiman. Tiedämme kuitenkin, että nykynuoriin kohdistuu myös monenlaisia paineita. Tasapainottelu tulevaisuuden suunnittelun, opintojen, sosiaalisten suhteiden ja somen aallokossa vaatiikin tietoista keskittymistä itsestä huolehtimiseen.

Työn Taitajat <3 nuorten hyvinvointi on tapahtuma, joka on rakennettu omasta hyvinvoinnista huolehtimisen teemojen ympärille. Elinvoimainen Oulu tarvitsee teitä elinvoimaisia tulevaisuuden tekijöitä. Kerää siis opiskelukaverisi kasaan ja tulkaa yhdessä rentoutumaan ja nauttimaan kanssamme aamupalaa sekä kuulemaan upeiden alan asiantuntijoiden puheenvuoroja tästä tärkeästä aiheesta.

Mukaan tapahtumaan pääset ilmoittautumalla tämän linkin kautta: https://www.lyyti.in/Tyon_Taitajat_3_nuorten_hyvinvointi_3864

Tapahtuman ohjelma:

Jokaisen puheenvuoron yhteydessä sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä anonyymin Mentimeter -työkalun avulla.

Lisätiedot:

Tiina Haapaniemi
Asiantuntija, BusinessOulu
+358(0)503023196
tiina.haapaniemi@businessoulu.com