Ajankohta: 8.9.2021 keskiviikko

Virtuaalinen rekrytilaisuus Henkilöstöpalvelu HIRMU 8.9.

BusinessOulu ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestävät yhdessä Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy:n kanssa virtuaalisen infotilaisuuden myyntialan työmahdollisuuksista ja avoinna olevista työpaikoista.

Aika: ke 8.9. klo 13 – 14

Ilmoittaudu mukaan tästä ja saat itsellesi henkilökohtaisen kirjautumislinkin Howspace-alustalle. Kirjautumislinkki toimitetaan myöhemmin omaan sähköpostiisi.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille eli et tarvitse alan työkokemusta tai -koulutusta päästäksesi HIRMUlaisten kanssa juttelemaan ja töitä hakemaan.

Tapahtumassa pääset perehtymään myyntiedustajan,
ständimyyjän / promoottorin, buukkarin ja puhelinmyyjän HIRMUn eri asiakkailla avoinna oleviin osa- ja kokoaikaisiin työtehtäviin. Tapahtuma sopii siis myös opiskelijoille, jotka etsivät lisätienestimahdollisuuksia opintojen oheen.

Huom. Järjestämme ma 6.9.2021 klo 14-15 kaikille osallistujille avoimen Howspace-alustan kokeilusession. Pääset tällöin testaamaan mm. livevideota (varmistathan, että sinulla on sekä mikrofoni että kamera käytössäsi) ilman, että sinun täytyy vielä jännittää potentiaalisen työnantajan tapaamista.

Tervetuloa!

Lisätietoja yrityksestä: www.hirmu.fi