Ajankohta: 4.5.2020 maanantai

Webinaari: LinkedIn työnhaussa

Tämä webinaari on suunnattu jo Linkedin profiilin omaaville. Webinaarissa käytään läpi miten pystyt parantamaan omaa Linkedin profiiliasi, jotta se tukee työnhakuasi mahdollisimman hyvin.

Aika: 4.5. klo 10-11.30
Paikka: https://tyonhaunverkkopalvelu.webinarninja.com/series-webinars/1964/register

Webinaaria varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Mukaan pääset yllä olevasta linkistä. Suosittelemme webinaarin osallistumista Chrome-selaimen kautta.

Tulethan mukaan 10 minuuttia ennen aloitusajankohtaa. Kun kirjaudut, käytäthän vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Huomioithan, että jos kirjaudut koko nimelläsi ja kirjoitat webinaarin chattiin, nimesi näkyy myös muille osallistujille. Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on maksuton.

Halutessasi voit ilmoittautua webinaariin jo aikaisemmin, jolloin saat sähköpostiisi suoran linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan webinaariin. Osallistumalla yhteen webinaariin rekisteröidyt koko sarjaan, eikä uutta rekisteröitymistä tarvitse tehdä seuraavaan webinaariin vaan sähköpostiisi tulee suorat linkit kaikkiin webinaareihin.

Webinaarin järjestää Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto yhteistyössä Valmennuskeskus Publicin kanssa.