Ajankohta: 7.5.2020 torstai

Webinaari: Omapaja Oy:n infotilaisuus kevytyrittäjyydestä

Haluatko opetella yrittäjyystaitoja, mutta et halua tai ole valmis perustamaan omaa yritystä?

Omapaja Oy on pajayritys, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden toimia yrittäjämäisesti ilman oman yrityksen perustamista. Omassa pajayrityksessäsi voit rauhassa kehittää ja testata yritysideaasi. Omapaja hoitaa lakisääteiset velvoitteet ja paperisodan puolestasi. Muilta osin toimit yrityspajassa itsenäisesti ja ansiosi muodostuvat oman pajayrityksesi tuloksen perusteella. Vastaat itse työsi suunnittelusta, markkinoinnista ja toteutuksesta. Et tarvitse y-tunnusta, etkä ole kirjanpitovelvollinen.

Itsenäiset pajayrittäjät voivat tehdä halutessaan yhteistyötä toisten pajayrittäjien kanssa esim. markkinoinnissa. Omapaja Oy:n palveluprovisio on 3-5%. Lisätietoa toiminnasta löydät osoitteesta www.omapaja.fi.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää yhdessä Omapaja Oy:n kanssa webinaarin Omapaja-toiminnasta.

Aika: to 7.5. klo 14-15.30
Paikka: https://pohjois-pohjanmaa.adobeconnect.com/rekry/

Webinaaria varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Mukaan pääset yllä olevasta linkistä. Liity mukaan noin 5 minuuttia ennen aloitusajankohtaa. Kun kirjaudut, käytäthän vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Huomioithan, että jos kirjaudut koko nimelläsi ja kirjoitat webinaarin chattiin, nimesi näkyy myös muille osallistujille. Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on maksuton. Tervetuloa mukaan!

Webinaarin järjestää Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto yhteistyössä Omapaja Oy:n kanssa.