Julkaistu 28.1.2021 torstai

Miten varaudut liiketoimintaasi vaikuttaviin muutoksiin?

Olet varmasti pohtinut tarkkaan yrityksesi tavoitteita ja tarvittavia toimenpiteitä niihin pääsemiseksi. Moni sen sijaan jättää käyttämättä mahdollisuuden ennakoida myös ulkopuolelta tulevia tekijöitä – liiketoiminnan kehittämisen mahdollisuuksia tai tulevia muutoksia, jotka on syytä huomioida hyvissä ajoin.

Liiketoimintaympäristön muutoksiin varautuva organisaatio on aina etulyöntiasemassa. Strateginen ennakointi varmistaa, että ainakaan kaikki muutokset eivät tule yllätyksenä. Tarkastelemalla sekä sitä mitä tapahtuu nyt, että mitä on tapahtunut, voidaan luoda tietoon perustuvia arvioita.

Strategisen johtamisen valmennus: Trendit ja ulkoisten muutosten ennakointi strategisen johtamisen tukena 

Webinaari toteutetaan pe 5.2.2021 klo 9.30-11.00. Osallistuneilla on mahdollisuus varata aika yrityskohtaiseen konsultaatiosessioon. Konsultaatiot toteutetaan 15.2.-15.3.2021 välisenä aikana.  

Ilmoittautumiset webinaariin ke 3.2.2021 klo 16 mennessä tästä linkistä:
https://www.lyyti.in/trendit_ja_muutosten_ennakointi 

Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä, siksi osallistujien määrä on rajoitettu 20 osallistujaan. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin webinaaria edeltävänä päivänä.   

Valmennus toteutetaan suomeksi, jaettava materiaali on englanninkielinen. Valmennuksen järjestäjä on BusinessOulu ja sen toteuttaa M-Brain Insight Oy. Valmennus kerryttää De Minimis -tukea. Lisätietoa Deminimis -tuesta löytyy osoitteesta https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/ohjeet-ehdot-ja-lomakkeet/tietoa-de-minimis–tuesta/ 

Lisätietoja: Liisa Pietikäinen, BusinessOulu.
p. 040 705 0437 liisa.pietikainen@businessoulu.com