Ajankohta: 8.12.2022 torstai

Digiaamiainen – Tule mukaan verkkokauppiasklubiin!

To 8.12. 8:30 – 11:00 BusinessAseman Lavalla

Ohjelma

8:30 aamupala ja verkostoituminen
8:45 Tervetuloa ja verkkokauppaklubien kuulumiset (Antti Moilanen / BusinessOulu)
8:55 Sisällöntuotanto ja mainostus Metan sosiaalisissa medioissa (Valtteri Lindholm / Varusteleka)
10:45 Uudet verkkokauppaklubit ja miten niihin pääsee (Ossi Salo / Verkkokauppaklubien klubi-isäntä)
11:00 Ilmoittautuminen avataan ja vapaata jutustelua nykyisten klubilaisten kanssa

Tule kuulemaan suosituista Verkkokauppiasklubeista ja miten verkkokauppiaat vertaisoppivat tehokkaasti toisiltaan. Klubeihin ilmoittautumisen lisäksi tilaisuudessa saat valmennusta verkkokaupan guru Valtteri Lindholmilta.

VERKKOKAUPPIASKLUBIT

Menestyksekkäästi vajaan vuoden ajan Oulussa pyörineet verkkokauppiasklubit laajenevat ja intohimoinen verkkokauppias sekä tämän hetkinen verkkokauppiasklubien klubi-isäntä Ossi Salo tulee kertomaan, kuinka klubitoimintaa tullaan jatkossa pyörittämään ja miten uudet halukkaat pääsevät mukaan.

Tule kuulemaan mistä on kysymys ja ilmoittaudu mukaan!

Verkkokauppiasklubi on noin 10 osallistuvan yrityksen ryhmä, jossa jäsenet jakavat tietoja ja kokemuksia keskenään. Suomessa on toiminut jo useamman vuoden ajan yli 10 ryhmää, joiden jäsenet ovat olleet toimintaan erittäin tyytyväisiä.

Verkkokauppiasklubeihin uusien klubilaisten ilmoittautuminen avataan ja ilmoittautumisia otetaan vastaan 8.12. tilaisuudessa. Mukaan otetaan 30 uutta ensimmäisenä ilmoittautunutta klubitoiminnan kriteerit täyttävää verkkokauppaa.

“Olemme säästäneet käsittämättömän määrän aikaa ja rahaa kun on saanut tietoa muilta verkkokauppiailta eri sudenkuopista, joihin yleensä verkkokauppias sortuu arjessa.”

”Vertaisoppiminen on ihan parasta. Klubin kokouksista saa aina todella hyviä käytännön vinkkejä.”

“Olen oppinut klubeissa enemmän kuin kaikilla käymilläni valmennuksilla yhteensä.”

Klubit pyritään muodostamaan siten, että osallistujien osaamistaso ja intressit olisivat suunnilleen yhtenevät sekä maantieteellinen saavutettavuus olisi kohtuullinen. Lisäksi pyritään välttämään suorien kilpailijoiden sijoittamista samaan klubiin.

Sisällöntuotanto ja mainostus Metan sosiaalisissa medioissa

Tilaisuudessa saat myös konkreettista valmennusta verkkokaupan guru Valtteri Lindholmilta.

Luento on tiivistelmä Valtterin Sosiaalinen media yrityksille ja Facebook- ja Instagram-mainonta -luennoista. Firmojenhan on käytännössä pakko olla sosiaalisessa mediassa, mutta toiminta on monella hapuilevaa. Kuulijalle tulee selväksi, mitä siellä somessa kannattaa tehdä ja mitä ei, ja minkälainen sometoiminta tuo firmalle hyvää mainetta ja myyntiä.

Luento on kokonaisuudessaan myös hyvä tapa avata silmiä siinäkin tapauksessa, että päätyy ulkoistamaan firman sosiaalisen median, siellä markkinoinnin tai molemmat. Tämän jälkeen tietää paremmin, mitä ostaa, ja mitä yhteistyökumppanilta sopii odottaa. Valtteri opit sopii mille tahansa yritykselle, eikä verkkokauppa ole välttämätön.

Valtteri Lindholm tunnetaan Varustelekan perustajana sekä värikkäänä persoonana, joka näkyy huikeaan menestykseen kasvaneen Varustelekan sisällöissä tänäkin päivänä. Suosittu ja erittäin haluttu puhuja ei jätä kuulijaan kylmäksi.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Digiaamiainen__Tule_mukaan_verkkokauppiasklubiin_9282

Lisätiedot:

Antti Moilanen
Asiantuntija, projektipäällikkö
0401535608
antti.moilanen@businessoulu.com