Ajankohta: 2.12.2021 torstai

Digialustat koulutuksen, osallistavan kehittämisen ja oppimisen tukena – Case Howspace

Webinaari to 2.12 klo 9-10

Tule kuulemaan mitä digitaalinen fasilitointi tarkoittaa ja mitä hyötyä siitä on kehittämisen tai oppimisen ammattilaisille. Yhteisessä kohtaamisessa näet miten Howspacen avulla voidaan mahdollistaa uutta liiketoimintaa ja/tai luoda uusia osallistavan kehittämisen toimintatapoja vaikuttavasti. Opit myös miten tekoäly voi tukea yhdessä tehtävää kehittämistä ja oppimista.

Kenelle kohtaaminen on suunnattu?

Howspace on Suomessa kehitetty ja kansainvälisesti läpilyönyt digitaalinen yhteistyöalusta. Howspacea käytetään osallistavan kehittämisen ja oppimisen tukemiseen sekä yhteistyön fasilitointiin. Howspacen sisäänrakennetut tekoälyominaisuudet mahdollistavat kymmenien, satojen ja tuhansien ihmisten yhtäaikaisen vuoropuhelun ja päätöksenteon.

Alustaa käytetään sekä täysin virtuaalisen, hybridin että kasvokkaisenkin työskentelyn monipuolistamiseen. Käyttäjiä löytyy monilta sektoreilta ja toimialoilta: pörssiyhtiöistä ja julkiselta sektorilta (valtionhallinto, kunnat, oppilaitokset) aina järjestöihin (kuten YK) ja eri kokoisiin koulutus- ja konsulttitaloihin. Howspace tukee ja tehostaa niin pienten ryhmien työskentelyä kuin isojen massojen osallistamistakin.

Oppimistuokion puikoissa ovat Business Oulu ja Howspace. Howspacelta aamussa ovat mukana customer success manager Eero Nukari sekä customer engagement executive Kai Hakkarainen.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

ja saat ennen tilaisuutta pääsyn yhteiseen Howspace-työtilaamme, jossa voit halutessasi osallistua keskusteluun ennakkoon, aikana ja tapahtuman jälkeen.

Lisätiedot

Jari Linna
Advisor, Digital Business and Sales
BusinessOulu
+358 40 547 0619
jari.linna@businessoulu.com