Ajankohta: 1.11.2021 maanantai

Diginikkarit, työkokeilu

Sinä alle 30 -vuotias nuori!

Oletko kiinnostunut ohjelmoinnista tai verkkosivujen suunnittelusta? Oletko harkinnut datanomi-, tietojenkäsittelyn ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja tai alan työvoimakoulutuksiin hakeutumista? Voit olla myös jo opiskellut alaa, mutta etsit vielä polkua eteenpäin.

BusinessAseman Digipajalla toimiva Diginikkarit voi olla sinulle seuraava askel eteenpäin. Diginikkareissa pääset työskentelemään ja kehittämään osaamistasi vaikkapa JavaScript- tai C#-ohjelmointikielien ja tietokantojen parissa sekä tutustumaan ohjelmistotuotannon uusimpiin virtauksiin.  Voit olla ohjelmoinnissa vasta-alkaja tai jo osaamista hankkinut, tehtävät sovitetaan osaamisesi mukaisesti.

Ryhmälle järjestetään työhönvalmennusta ja yritysvierailuja, ja pääset tutustumaan alan työmahdollisuuksiin. Diginikkareissa työstetään myös omia projekteja. Päivittäinen työkokeiluaika on maanantaista perjantaihin klo 9-15. Seuraava ryhmä aloittaa 1.11.2021.

Jos poikkeustilanne edellyttää, toimimme etänä. Huomioi, että haastatteluja ja valintoja ryhmään tehdään jo hakuaikana. Annettu hakuaika on viitteellinen, ja haku suljetaan ryhmän täytyttyä.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/diginikkarit-tyokokeilu-businessaseman-digipajalla-tyokokeilu-oulu-oul-06-41-21/

Lisätietoja: Heikki Mustonen, heikki.m.mustonen@businessoulu.com, 040 480 3454.

Työpörssin Työkokeilupaikat on tarkoitettu oululaisille työttömille työnhakijoille.
Ennen työkokeilupaikan hakemista tarkista TE- toimistosta, että olet oikeutettu työkokeiluun.
Työkokeilupaikkoja ei ole tarkoitettu opiskelijoille, opiskeluun liittyviin harjoitteluihin tai työssä oppimiseen.
Lisätietoa: http://www.ouka.fi/tyoporssi