Ajankohta: 23.2.–4.3.2021

Digitaalisen palvelun kehitys ja markkinointi -valmennusohjelma

Vauhtia digitalisaatiosta yrityksellesi? Ilmoittaudu mukaan Digitaalisen palvelun kehitys- ja markkinointi – valmennusohjelmaan!

Onko haaveissasi ollut kehittää digitaalinen palvelu tai tuote yrityksellesi? Oletko lähtenyt kehittämään palvelua, mutta kaipaat ohjeita tai konkreettisia vinkkejä, miten kehittää se valmiiksi sekä tuotteistaa se houkuttelevaksi ja timanttiseksi asiakkaita varten?

Nyt sinulla ja yritykselläsi on mahdollisuus ilmoittautua mukaan maksuttomaan Digitaalisen palvelun kehitys- ja markkinointi – valmennusohjelmaan, joka alkaa 23.2. ja kestää maaliskuun loppuun saakka. Valmennusohjelma on suunnattu toimiville yrityksille tai yritystä perustamassa oleville henkilöille, joilla digitaalinen palvelu tai tuote on kehitys- tai ideavaiheessa. Palvelusi voi olla esimerkiksi sovellus, digitaalinen alusta tai nettisivusto, verkkokauppa tai vaikka yrityksen omaa toimintaa tehostava järjestelmä.

Annamme sinulle konkreettista apua ja työvälineitä digitaalisen palvelun kehittämiseen aina liiketoimintamallien analysoinnista ja kehityksen valmistelusta varsinaiseen kehitysvaiheeseen sekä tuotteistukseen ja markkinointiin.

Valmennusohjelman rakenne

Pienryhmäjako

Moduuli 1: Digitaalisen palvelun konseptointi ja liiketoiminnan suunnittelu

Tässä moduulissa saat konkreettisia vinkkejä ja apuvälineitä digitaalisen palvelun konseptointiin ja liiketoiminnan suunnitteluun, kuten liikeidean analysointimallit, kilpailija-analyysi, SWOT-analyysi, liiketoimintamallit, Lean & Business Model Canvas.

Moduuli 2: Digitaalisen palvelun suunnittelu ja kehittäminen

Tässä moduulissa saat konkreettisia vinkkejä ja apuvälineitä digitaalisen palvelun suunnitteluun ja kehitykseen, esimerkkinä miten palvelu ja sen liiketoimintamalli kannattaa suunnitella, konseptoida ja kuvata kehitystä varten. Lisäksi moduulissa käydään läpi prototypointi, palvelumuotoilu, käyttöliittymäsuunnittelu, MVP-kehitys sekä tuotehallinnan parhaat käytännöt aina vaatimusten hallinnasta asiakashyötyjen kuvaamiseen. Kehitysvaiheen vinkeissä läpikäydään tehokkaimmat kehitysmenetelmät, käyttöliittymäsuunnittelun työkalut, tuotehallinnan käytännöt sekä kehityksen hallinta, organisointi ja ostaminen.

Moduuli 3: Digitaalisen palvelun markkinointi

Tässä moduulissa saat konkreettisia vinkkejä ja apuvälineitä digitaalisen palvelun markkinointiin, esimerkkinä markkinointistrategia, markkinoinnin vuosi- ja viikkokellot, asiakaspersoonien hyödyntäminen, brändäys, täydellisen some-päivityksen kaava, henkilöbrändäys, markkinointiyhteistyö, some-kanavien erityispiirteet ja analytiikka

Käykää ilmoittautumassa osoitteessa: https://www.lyyti.in/digitaalisen_palvelun_valmennusohjelma

Valmentajina toimivat digitaalisen palvelun kehittämisen asiantuntijat Tecinspire Oy:ltä. Tecinspiren Teemu Kivioja vinkkaa, että valmennusohjelmassa saat konkreettista apua ja työvälineitä digitaalisen palvelun kehittämiseen aina liiketoimintamallien analysoinnista ja kehityksen valmistelusta varsinaiseen kehitysvaiheeseen sekä tuotteistukseen ja markkinointiin.

BusinessOulu saa valmennuksen järjestelyyn EU-tukea, joten ilmoittautumalla sitoudun antamaan pyynnöstä De Minimis tuki-ilmoituksen. Valmennus on siis teille maksuton, mutta EU-haluaa seurata tuen määrää ja saajia. (Laskennallinen tuki on 300€/valmennusmoduuli ja 1600€/pienryhmävalmennus ja yrityskohtainen konsultointi.)

Lisätiedot:
Jari Linna
Advisor, Digital Business and Sales
BusinessOulu
+358 40 547 0619
jari.linna@businessoulu.com