Ajankohta: 30.11.–16.12.2021

Digitaalisilla palveluilla kasvua -Fast Track valmennusohjelma

30.11.-16.12.2021

Vauhtia digitalisaatiosta? Ilmoittaudu mukaan Digitaalisilla Palveluilla Kasvua Fast Track -valmennusohjelmaan!

Onko haaveissasi ollut kehittää digitaalinen palvelu tai tuote? Oletko lähtenyt kehittämään palvelua, mutta kaipaat ohjeita tai konkreettisia vinkkejä, miten kehittää se valmiiksi sekä tuotteistaa se houkuttelevaksi ja timanttiseksi asiakkaita varten?

Nyt sinulla on mahdollisuus ilmoittautua mukaan maksuttomaan Digitaalisilla Palveluilla Kasvua – valmennusohjelmaan, joka alkaa 30.11. ja jatkuu joulukuussa.

Valmennusohjelma on suunnattu toimiville yrityksille tai yritystä perustamassa oleville henkilöille, joilla digitaalinen palvelu tai tuotekehitys- tai ideavaiheessa. Palvelusi voi olla esimerkiksi sovellus, digitaalinen alusta tai nettisivusto, verkkokauppa tai vaikka yrityksen omaa toimintaa tehostava järjestelmä.

Valmentajana toimii digitaalisen palvelun kehittämisen asiantuntijat Tecinspire Oy:ltä. Tecinspiren Teemu Kivioja vinkkaa, että valmennusohjelmassa saat konkreettista apua ja työvälineitä digitaalisen palvelun kehittämiseen aina liiketoimintamallien mallintamisesta varsinaiseen kehitysvaiheeseen sekä tuotteistukseen ja markkinointiin.

1. Webinaari: 30.11 klo 13:00-15:00 Liiketoimintaidean analysointi, suunnittelu ja mallintaminen
Saat konkreettisia vinkkejä ja apuvälineitä digitaalisen palvelun liiketoiminnan mallintamiseen. Esimerkkeinä liikeidean analysointimallit, kilpailija-analyysi, SWOT-analyysi, liiketoimintamallit, Lean Canvas.

2. Webinaari: 2.12 klo 13:00 – 15:00 Digitaalisen palvelun konseptointi
Saat konkreettisia vinkkejä ja apuvälineitä digitaalisen ratkaisun konseptointiin, suunnitteluun ja kehitykseen. Esimerkkeinä Digitaalisten alustojen mahdollisuudet, teknologiavalintojen merkitys, konseptointi, prototypointi, palvelumuotoilu, hyötyjen kuvaaminen ja hinnoittelu.

3. Webinaari 14.12 klo 13:00 – 15:00 Digitaalisen palvelun suunnittelu ja kehitysvaiheen valmistelu
Tässä webinaarissa saat konkreettisia vinkkejä ja apuvälineitä palvelun suunnitteluvaiheeseen. Esimerkkejä kehitysstrategian kuvaaminen, päävaiheiden suunnittelu, tuotehallinta ja tekninen suunnittelu. Lisäksi saat vinkit kehitysvaiheen valmisteluun, kehityksen rahoitukseen ja ostamiseen.

4. Webinaari: 16.12 klo 13:00 – 15:00 Digitaalisen palvelun kehitys ja julkaisu
Saat konkreettisia vinkkejä ja apuvälineitä systemaattiseen ja onnistuneeseen kehitysvaiheeseen. Esimerkkejä: MVP-kehitys, kehitysmenetelmät, asiakaslähtöinen kehittäminen, kehityksen yleiset vaatimukset, projektihallinnan käytännöt ja julkaisun suunnittelu.

5. Webinaari. 21.12 klo 13:00 – 15:00 Digitaalisen palvelun markkinoinnin suunnittelu ja toteutus
Tässä webinaarissa saat konkreettisia vinkkejä ja apuvälineitä digitaalisen palvelun tuloksekkaaseen markkinointiin. Esimerkkinä markkinointistrategia, markkinoinnin vuosi- ja viikkokellot, asiakaspersoonien hyödyntäminen, täydellisen some-päivityksen kaava, brändäys, analytiikka, digitaalinen asiakaspolku ja sen mittaaminen.

Ilmoittautuminen:
https://www.lyyti.in/Digitaalisilla_palveluilla_kasvua_Fast_Track_valmennusohjelma_8159

BusinessOulu saa valmennuksen järjestelyyn EU-tukea, joten ilmoittautumalla sitoudun antamaan pyynnöstä De Minimis tuki-ilmoituksen. Valmennus on siis teille maksuton, mutta EU-haluaa seurata tuen määrää ja saajia. (Laskennallinen tuki on 1000€).

Video: BusinessOulun digivalmennukset: Digitaalisen palvelun kehittäminen ja markkinointi

Lisätiedot:
Jari Linna
asiantuntija, digitaalinen liiketoiminta ja myyntiosaaminen, verkkokauppaosaaminen,
projektipäällikkö Digitarjotin-hanke
040 547 0619
jari.linna@businessoulu.com

Olli Levaniemi
asiantuntija, digitaalinen liiketoiminta, markkinointiosaaminen, verkkokauppaosaaminen
040 705 9318
olli.levaniemi@businessoulu.com