Ajankohta: 26.11.2021 perjantai

MAHDOLLISUUKSIEN MARRASKUU – Digitaitoja työnhakuun -valmennus

Tervetuloa mukaan Digitaitoja työnhakuun -valmennukseen. Valmennuksessa rakennamme yhdessä kanssasi henkilökohtaista polkuasi kohti työtä tai koulutusta. Meiltä saat henkilökohtaista tukea digitaitojesi kehittämiseen.

Valmennus koostuu neljästä eri teemasta eli moduulista:

  1. SÄHKÖPOSTI: Laitteiden (PC ja mobiililaitteet) perusopastus ja hallinta sekä sähköpostitilin luominen ja sähköpostin peruskäyttö
  2. INTERNET: Internetin käyttö ja tiedonhaku, tietosuojan perusteet, sähköinen asiointi (mm. tunnistautuminen, sähköisten asiointipalveluiden peruskäyttö mm. Oma asiointi-palvelu (myös mobiililaitteella))
  3. ETÄASIOINTI: Etäpalveluiden käyttö (etäpalvelusovellusten perusteet, esim. etätyöhaastattelut, verkkoajanvaraus)
  4. TYÖNHAKUASIAKIRJAT: Tekstinkäsittelyn perusteet

Valmennusta toteutetaan kahtena päivänä viikossa (to ja pe klo 9-13) kahden viikon ajan siten, että yhden päivän aikana käsitellään yksi aihealue eli moduuli.

Valmennus toteutetaan BusinessAsemalla (Hallituskatu 36B) lähityöskentelynä luokassa ryhmänä, henkilökohtaisena ohjauksena ja keskusteluna.

Saat Business Asemalta tarvittaessa käyttöösi tietokoneen ja Internet-yhteyden valmennuksen ajaksi. Voit halutessasi tuoda myös oman tietokoneen tai älylaitteen kurssille.

Voit osallistua tarpeesi mukaan vain yhteen moduliin tai kaikkiin neljään. Jokaiseen moduliin ilmoittaudutaan erikseen.

Perjantaina 26.11. aiheena on työnhakuasiakirjat.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/Digitaitoja_tyonhakuunohjaus_0120

Lisätiedot: https://www.arffman.fi/palvelumme/tyonhakijoille/digitaitoja-tyonhakuun-oulu/