Ajankohta: 30.11.2021 tiistai

Drooneista potkua liiketoimintaan – From joy to Solutions!

30.11. klo 8.30 – 10.30, BusinessAsema, Hallituskatu 36 B, 90100 Oulu

Drooniteknologia mullistaa perinteiset tavat toteuttaa liiketoimintaa, monella eri alalla. Muutos on jo alkanut, ja nyt on paras hetki miettiä, mitä vaikutuksia uudella teknologialla on yrityksesi liiketoimintaan. Tiedätkö, mitä droonirintamalla tapahtuu, miten ne ovat kehittyneet ja mitä kaikkea on tulossa? Voiko yrityksesi hyödyntää drooneja, tai luoda siitä aivan uutta liiketoimintaa?

Euroopan johtavan drooniasiantuntijayrityksen, Robots Expertin toimitusjohtaja Tero Vuorenmaa tietää mitä droonimaailmassa tapahtuu, miten kansainvälisesti drooneja käytetään eri toimialoilla ja miten niitä voidaan hyödyntää sinunkin yrityksessä.

Oululainen drooniasiantuntija Janne Rajala FUAVE-hankkeesta kertoo ammattikäyttöön soveltuvista drooneista ja esittelee hankkeessa tehtyjä mittauksia paikallisin silmin.

Paikalle tulijoille tarjolla maittavaa aamupalaa tarjolla. Voit seurata puheenvuoroja myös verkossa, muista ilmoittautuessasi valita webinaari vaihtoehtona. Tapahtuma on kaikille osallistujille maksuton.

Ilmoittaudu tästä linkistä ma 29.11. klo 12.00 mennessä

Ohjelma
8.30 Aamupala ja verkostoitumista
9.00 Drooneista potkua liiketoimintaan: Tero Vuorenmaa, Robots Experts
10.00 Paikallista pörinää: Janne Rajala FUAVE-hanke
10.15 Keskustelua & kysymyksiä, tapahtuman jälkeen voi tutustua BusinessAsemaan ja FabLabiin

Tapahtuma on osallistujille maksuton. Tapahtuman tarjoaa BusinessOulu. Toteutuksesta vastaavat Digitarjotin- ja Digiasema-hankkeet.

Lisätiedot

Olli Levaniemi
asiantuntija, digitaalinen liiketoiminta, markkinointiosaaminen
Digiasema-hanke, projektipäällikkö
BusinessOulu
+358 40 705 9318
olli.levaniemi@businessoulu.com