Ajankohta: 9.4.2021 perjantai

Esiintymis- ja pitchausvalmennus

Tuntuuko sinusta päivien täyttyvän zoomista ja teamsista, lukuisista sijoittaja- tai myyntipalavereista, joissa kuulijakunta on virtuaalisesti ruudun toisella puolen tai fyysisesti samassa tilassa? Jäätkö toisinaan miettimään, millaisen vaikutuksen teit kuulijakuntaan ja saitko vietyä viestisi läpi kuulijakunnalle? Älä huoli, sillä loistava ja lähes 20 vuoden kokemuksen esiintymisen saralla omaava esiintymisvalmentaja Niina Sainius on tulossa vetämään meille valmennuksen, jonka jälkeen on jokaisen viestijän vuoro loistaa.

BusinessOulu järjestää maksuttoman valmennuksen yrityksille, jotka haluavat parantaa esiintymis- ja pitchausvalmiuksiaan niin virtuaalimaailmassa kuin fyysisissä tapaamisissa ja tapahtumissa. Valmennuksesta saat avaimet parempaan esiintymiseen, kehittää yrityksesi materiaaleja ja omaa loistamistasi yleisön edessä.
Valmennuskokonaisuudessa on tarjolla workshopeja ja yrityskohtaista konsultointia. Workshop-sarja on avoin kaikille ja yrityskohtaiseen sparraukseen valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä 20 yritystä. Voit myös osallistua pelkästään workshopeihin.

Valmennuksen sisältö ja aikataulu

Loista etänä ammattitaidollasi 30.3.2021 klo 12-15

Valmennussarja käynnistyy etävaikuttamisen opeilla: kuinka valmistautua etävaikuttajaksi ammattimaisesti, millaisia tekniikoita esiintymisessä on huomioitava ja miten hyödyntää virtuaalisessa ympäristössä sanatonta viestintää, kehonkieltä sekä ääntä. Miten käytät tukimateriaaleja vaikuttavasti, kuinka aktivoit vuorovaikutusta ja miten juuri sinun sanomasi jää mieleen tavoitteidesi mukaisesti? Kuinka valmistaudut etäpalaveriin ja miten tiivistät sanoman?

Pitchaa vaikka etänä – opi kuinka herätät kiinnostuksen parissa minuutissa! 9.4.2021 klo 9-12

Tule rakentamaan napakka myyntipuhe, jonka avulla yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi, jota edustat erottuu edukseen muutamassa minuutissa. Vaikuttavaa parin minuutin puhetta voit hyödyntää vaikkapa messuilla, verkostoitumistilaisuuksissa, tai vaikkapa hississä!
Valmennuksessa saat käytännön vinkkejä kuinka herätät esitykselläsi positiivista huomiota sijoittajien tai asiakkaiden silmissä. Opit miten valmistaudut pitchaustilanteisiin ja vuorovaikutukseen kuulijoiden kanssa ammattimaisesti sekä miten voit pitää myyntipuheesi vaikuttavasti myös etänä!

Ole vaikuttava ja vapautunut esiintymis- sekä pitchaustilanteissa 15.4.2021 klo 9-16

Valmennuksen viimeisessä workshopissa pääsemme oppimaan esiintymisen ja pitchauksen saloja kokonaisvaltaisesti. Valmennuksessa käydään läpi esiintymisen tärkeimpiä oppeja: miten valmistaudut esiintymis- ja pitchaustilanteisiin ja teet vaikuttavan ja selkeän esitysmateriaalin. Esiintymistilanteet ovat monille meistä hermoja kutkuttavia tilanteita ja valmennuksesta saatkin keinot ja vinkit, joilla esiintymisjännityksestä tehdään voimavara. Tärkeää on myös kuulijakunnan vakuuttaminen ja inspiroiminen, oli kyse sitten pienestä tai suuresta kuulijakunnasta. Valmennuksessa luodaan askelmerkit estradille!

Valmennuksessa on mahdollisuus halukkaille yrityksille yrityskohtaiseen sparraukseen (20 kpl, 4h/yritys). Näihin on jo alustavasti varattu päiviä, jolloin sparrausta voidaan järjestää. Yritykset valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten muistathan ilmoittaa halukkuudestasi ilmoittautumisen yhteydessä. Suositeltavaa on, että yrityskohtaiseen sparraukseen osallistuu 1-4 henkilöä/yritys. Muista ajankohdista yrityskohtaiselle sparraukselle on mahdollista sopia kouluttajan kanssa.

Alustavasti sovitut ajankohdat:
27.4.2021 klo 9-12 (Yritys 1)
27.4.2021 klo 13-16 (Yritys 2)
28.4.2021 klo 9-12 (Yritys 3)
28.4.2021 klo 13-16 (Yritys 4)
7.5.2021 klo 9-12 (Yritys 5)
7.5.2021 klo 13-16 (Yritys 6)

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Esiintymis_ja_pitchausvalmennus_7175

Yhteystiedot ja mahdolliset kysymykset valmennukseen liittyen:

Laura Meriläinen
Startup and Investor Relations Manager
+35840 573 1511
Laura.Merilainen@businessoulu.com

Jussi-Petteri Äijälä
Projektipäällikkö
jussi-petteri.aijala@businessoulu.com
+35850 305 0527

Valmennusohjelma on yrityksille maksuton ja sisältää DeMinimis -tukea 4000€/osallistuva yritys. Lisätietoa Deminimis -tuesta löytyy osoitteesta https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/ohjeet-ehdot-ja-lomakkeet/tietoa-de-minimis–tuesta/
Valmennus on osa Uudenmaan liiton osittain rahoittamaa 6Aika – Kasvun ekosysteemit –EAKR -hanketta.