Ajankohta: 23.1.–30.1.2023

Esittävää taidetta virtuaalisena -valmennus

Esittävää taidetta virtuaalisena on kolmiosainen, etäyhteydellä järjestettävä valmennuskokonaisuus, jossa käsitellään virtuaaliesitysten suunnittelua ja toteutusta. Valmennuksesta vastaa virtuaalitaikuri Joni Pakanen, joka erityisesti koronasulkuaikaan keskittyi virtuaaliesitysten tuottamiseen ja on päättänyt jatkaa sillä tiellä, vaikka koronasulkuja ei enää olekaan.

Valmennuskokonaisuus on suunnattu esiintyville taiteilijoille: taikureille, tanssijoille, lavarunoilijoille, stand up -koomikoille, muusikoille, drag-artisteille ja muille live-esiintymisiä tekeville. Valmennukset taltioidaan ja ne ovat katsottavissa myöhemmin, jos kaikkiin valmennuskokonaisuuksiin ei ole mahdollista osallistua.

Valmennuksen päätyttyä osallistujille tarjotaan mahdollisuus lähteä toteuttamaan omaa virtuaaliesityksen konseptia joko yhdessä Oamkin opiskelijoiden kanssa heidän virtuaalistudiossaan tai BusinessOulun pienessä virtuaalistudiossa.

Lue Joni Pakasen haastattelu aiheesta.

TAUSTAA:

Joni Pakanen on virtuaalitaikuuden pioneeri Suomessa. Hän on esiintynyt kymmenille tuhansille ihmisille etänä Suomessa ja kansainvälisesti. Viimeisen kahden vuoden aikana hän on tuottanut 3 omaa virtuaalituotantoa sekä tuotteistanut ja myynyt niihin lippuja kuluttajille. Hän on voittanut Striimitaikuuden Suomen mestaruuden vuonna 2021. Lisäksi hän on puhunut, kouluttanut ja luennoinut virtuaalitaikuudesta mm. yrittäjille ja digialan osaajille.

Pakanen on osana kansainvälistä Inside The Show (ITS) -koulutusohjelmaa, joka kehittää virtuaaliesiintymistä ja sen mahdollistavia ohjelmistoja esiintyjille. Koulutuksessa luotu Maestro-työkalu on suunniteltu juuri taiteilijoiden, esiintyjien, puhujien ja kouluttajien käyttöön. Se mahdollistaa ammattimaisen ja sujuvan esiintymisen soolona ilman erillistä teknistä henkilöstöä.

Joni Pakanen on koulutukseltaan mediatuottaja (Medianomi AMK 2008). Hän on toiminut yrittäjänä ja päätoimisena taikurina vuodesta 2001 lähtien. Koronapandemian aikana kehitetty Virtuaalitaikuri-konsepti kasvatti Pakasen yrityksen liikevaihtoa ja loi uuden palvelun, joka jää tulevaisuudessa pysyväksi osaksi liiketoimintaa. Virtuaalitaikuri on siis hieno esimerkki onnistuneesti suoritetusta digiloikasta.

Lisätietoa www.virtuaalitaikuri.fi

Ilmoittaudu valmennukseen: https://www.lyyti.in/esittavaa_taidetta

Ohjelma

Ma 23. tammikuuta klo 13-14.30
1. Virtuaaliesityksen sisältö

—> 5 min tauko
+ 15 min VIRTUAALITAIKURIN SHOW, joka näyttää mikä kaikki on mahdollista toteuttaa yksin etänä
+ 15 min Kysymykset

Torstai 26. tammikuuta klo 13-14.30
2. Tekniikka ja ohjelmistot

+ 15 min Kysymykset
—> 5 min tauko
+ OBS + Zoom – Hands on -koulutus 30 min

Maanantai 30. tammikuuta klo 13-14.30
3. Asiakkuudet/tuotteistaminen/liiketoiminta

—> 5 min tauko
+ VIRTUAALI VAI HYBRIDI? Tulevaisuuden tapahtumaformaatti, mitä on odotettavissa?

+ 15 min Kysymykset

Lisätiedot:

Heikki Tunkkari
yrityskehitysasiantuntija, yritysideaansa miettivät henkilöt ja tiimit, alkavat yritykset, luovat alat
044 703 1399
heikki.tunkkari@businessoulu.com