Ajankohta: 18.1.2022 tiistai

Hitsauspäivä

Kiinnostaako työ hitsaajana? Tiesitkö, että hitsaajille on runsaasti töitä tarjolla niin Oulussa kuin muuallakin?

BusinessOulu järjestää hitsaustapahtuman 18.1. klo 9–15 GBW:n hitsausstudiossa Limingantullissa.

Tapahtumassa pääset kokeilemaan hitsaamista. Varaa tunnin osallistumisaika ja tule tutustumaan, mitä hitsaaminen käytännössä on tai jos sinulla on jo kokemusta, testaa olemassa olevat taitosi: https://www.lyyti.in/Hitsauspaiva__Kokeile_tai_testaa_taitosi_1082

Kevään 2022 aikana BusinessAsemalla järjestetään myös hitsausalan rekrytointitapahtuma, jossa alasta kiinnostuneet työnhakijat tapaavat alan työnantajia. Tapahtumassa rekrytoivista yrityksistä löytyy avoimia työpaikkoja valmiille osaajille sekä rekrykoulutuspaikkoja uusille alalle tuleville.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä GBW Oy:n, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja OSAOn kanssa.

Mitä hitsaus on?
”Hitsaus on valmistusmenetelmä, jolla osia liitetään tai päällystetään käyttämällä hyväksi lämpöä ja/tai puristusta siten, että osat muodostavat jatkuvan yhteyden.”

Hitsausta tehdään käsin, mekanisoidusti, automatisoidusti ja robotisoidusti.

Hyvän hitsaajan tunnusmerkkejä:

Alalla on monipuoliset työllistymismahdollisuudet. Töitä on tarjolla muun muassa konepajoilla, asennustyömailla, tehtailla ja voimalaitoksilla sekä telakoilla. Alalla on mahdollisuus erikoistua eri prosesseille ja materiaaleille sekä mahdollisuus kouluttautua uralla eteenpäin (esim. IWS, IWE, NDT-tarkastaja, kouluttaja…)

Lisätietoja tapahtumasta:

mari.rautiainen@businessoulu.com
tai
olli.haapalahti@businessoulu.com