Ajankohta: 15.9.2022 torstai

JobCorner 15.9. – Meranti siivouspalvelut Oy

BusinessOulu ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestävät yhdessä Meranti siivouspalvelut Oy:n kanssa JobCorner-rekrytointitilaisuuden etähaastatteluilla.

Aika: torstai 15.9. klo 9-11
Paikka: Haastattelu Teamsissa, saat linkin sähköpostiin etähaastatteluun osallistumista varten ilmoittautumisen jälkeen

Varaa oma haastatteluaikasi etukäteen täältä.
Halutessasi voit täyttää yrityksen nettisivuilla myös hakemuksen: https://rekry.meranti.fi/

Jos et voi ilmoittautua sähköisesti, voit varata ajan myös Jannika Leinoselta (BusinessOulu) p. 029 505 6371 tai Tuija Karppilalta (BusinessOulu) p. 040 619 4270.

Jos tarvitset tilan ja laitteen etähaastatteluun osallistumista varten, ilmoita tarpeesta sähköisen ilmoittautumisen yhteydessä tai soittaessasi Jannikalle tai Tuijalle. Haastatteluun voit osallistu etäyhteydellä BusinessAseman tiloissa, osoitteessa Hallituskatu 36 B, 90100 Oulu.

Yli 30 vuotta puhtaanapitoalalla toiminut oululainen Meranti Siivouspalvelut Oy rekrytoi useita työntekijöitä erilaisiin puhtauspalvelualan tehtäviin. Lisätietoa yrityksestä: https://www.meranti.fi/yritys/yritys.

Haettavana on tällä hetkellä mm. toimisto- ja laitossiivooja, rakennus- ja loppusiivoojia, ylläpito- ja kotisiivoojia ja ikkunapesutyöntekijä. Tutustu tarkemmin avoimiin työtehtäviin alla. Varaa rohkeasti haastatteluaika ja tule keskustelemaan sinulle sopivista vaihtoehdoista. Uusia avoimia paikkoja tulee auki jatkuvasti.

Hakijalta edellytetään