Ajankohta: 3.11.2022 torstai

MAHDOLLISUUKSIEN MARRASKUU – JobCorner 3.11. – Eezy Oyj

BusinessOulu ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestävät yhdessä Eezy Oyj:n kanssa JobCorner –rekrytointitilaisuuden BusinessAsemalla.

Aika: torstai 3.11. klo 9—11
Paikka: BusinessAsema, Hallituskatu 36 B, 90100 Oulu

Torstaina 3.11 rekrytoimassa on Eezy, joka etsii asiakasyrityksilleen osaajia erityisesti teollisuuden ja tuotannon aloille Oulun seudulla. Tule BusinessAsemalle haastatteluun kertomaan osaamisestasi, vahvuuksistasi ja kiinnostuksestasi alalle.

Työhaastatteluun tuleminen on helppoa. Varaa oma 20 minuutin työhaastatteluaikasi etukäteen Lyytin kautta ja saavu paikalle oikeaan aikaan.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/JobCorner_Eezy

Eezy etsii asiakasyrityksilleen mm. elektroniikkatyöntekijöitä sekä kokoojia. Lisätietoja näistä avoimista työpaikoista saat oheisten linkkien kautta.

Lisäksi voit tulla hakemaan muita Eezyn avoimia tehtäviä. Näissä tehtävissä ei edellytetä aikaisempaa kokemusta, vaan kaiken ratkaisee rautainen asenne työntekoa ja uuden oppimista kohtaan! Työssä tarvitset hyvää fyysistä peruskuntoa, reippaan asenteen ja tekemisen meininkiä.

Töitä on tarjolla monenlaisissa tehtävissä esimerkiksi puu-, teknologia- ja metalliteollisuuden parissa. Teollisuuden työpaikat sijaitsevat usein tehtaissa, konepajoissa, korjaamoilla tai vastaavissa tuotantolaitoksissa. Voit päästä tekemään muun muassa tuotanto-, asennus- ja kokoonpanotöitä. Tehtävissä vaaditaan suomen kielen taitoa.

Lisätietoa yrityksestä: www.eezy.fi

Lisätietoja JobCornerista:
Jannika Leinonen, projektikoordinaattori, BusinessOulu, p. 029505 6371
Tuija Karppila, asiantuntija, BusinessOulu, p. 040 619 4270