Ajankohta: 28.4.2022 torstai

PERUTTU: JobCorner – Burger King

Tapahtuma on peruttu!

Burger King / Restel Fast Food Oy haastattelee työnhakijoita JobCornerissa torstaina 28.4.2022 klo 14-16 ilman ennakkohakemuksia tai ajanvarausta. Haastattelut järjestetään BusinessAsemalla, osoitteessa Hallituskatu 36B, 90100 Oulu.

Haettavana on useita vuoropäällikön ja ravintolatyöntekijän vakituisia, osa-aikaisia työtehtäviä Oulun alueen Burger King-ravintoloissa Kaakkurissa, Ideaparkissa, Zeppelinissä ja Rotuaarilla. Avoimet paikat ja tarkemmat esittelytekstit löytyvät täältä: https://barona.fi/tyopaikat?keyword=burger+king&location=Oulu&location=Kempele

Hakijoilta edellytetään täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia, asiakaspalvelun osalta riittävää suomen kielen taitoa sekä halua oppia uutta. Työ ei edellytä alan kokemusta tai taustakoulutusta, osa-aikaista työtä voi hyvin tehdä esimerkiksi koulun ohella ja työssä on mahdollisuus ottaa vastuuta ja edetä ravintola-alalla.
Burger Kingillä pääset paitsi tekemään monipuolisesti eri työtehtäviä, myös oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä sekä luovasta ongelmanratkaisusta. Mahdollisuus liikkua eri ravintoloiden välillä katsotaan hakijan eduksi.

Tähän tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista eli voit vapaasti saapua työhaastatteluun ilman ennakkohakemuksia torstaina 28.4. klo 14-16 välillä! Voit kuitenkin halutessasi lähettää hakemuksen ennen haastattelua luettavaksi osoitteeseen mimmi.leinonen@restel.fi ja sini.ijas@restel.fi.

BusinessAsema on luotu kohtaamisille. Meille erityisen tärkeää on, että työpaikat kohtaavat tekijänsä.
JobCorner on palvelu, joka on suunnattu sekä työnantajille että työnhakijoille, jotka voivat tavata toisiaan BusinessAseman tiloissa (Hallituskatu 36B) työpaikkahaastattelun merkeissä. Tapahtumat järjestetään yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston kanssa.