Ajankohta: 5.10.2022 keskiviikko

JobCorner -rekrytointitapahtuma: Akvatek Oy

Aika: 5.10.2022 klo 13.00 (kesto noin 45 minuuttia)
Paikka: BusinessAsema, Ahjo-tila, Hallituskatu 36 B, 90100 Oulu

Akvatek Oy on oululainen, kiinteistöjen viemäreiden huoltotöihin ja sukituksiin erikoistunut yritys. Tehtävänämme on ennaltaehkäistä kiinteistöissä tapahtuvia vesivahinkoja viemärihuoltojen ja -saneerauksien avulla. Palkkaamme nyt myyntiedustajia ja asiakashankkijoita Oulun toimipisteelle.

Akvatek ei edellytä aiempaa työkokemusta myyntityöstä tai viemärialalta. Tärkeintä on oma innostuksesi ja positiivinen asenteesi. Yritys perehdyttää ja kouluttaa sinut tehtäviin. Akvatekille on tärkeää, että viihdyt työssäsi. Työ sopii kaiken ikäisille.

Asiakashankkijan tehtävässä tapaat omakotitaloasujia ja sovit heille talon sisäpuolisten viemäreiden kuvausaikoja. Työ tapahtuu asiakkaiden kanssa kasvotusten. Työtä tehdään yhdessä oman asiakashankintatiimin kanssa.

Myyntiedustajan tehtävässä suoritat viemärikuvauksia omakotitaloissa. Kartoitat putkien kunnon ja tarjoat heille tarpeeseen sopivaa ratkaisua. Työ on liikkuvaa ja asiakastapaamisia useita päivässä.

Akvatekin palveluille on runsaasti tarvetta eri ikäisissä kiinteistöissä. Vain harvaan kiinteistöön on suoritettu koko viemärijärjestelmän videokuvausta koko talon elinkaaren aikana. Pystymme tarjoamaan asiakkaille erinomaista palvelua niin viemärihuoltojen kuin sukituksien osalla.

Tule rohkeasti kuulemaan, minkälaista työtä Akvatek voisi sinulle tarjota.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa!

Lisätietoa yrityksestä: www.akvatek.fi

Avoimet työpaikat:
Sukitusasiantuntija 
Asiakashankkija 2 paikkaa 
Myyntiedustaja 2 paikkaa 

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä BusinessOulun ja TE-palveluiden kanssa.

Lisätiedot:
Tuija Karppila
asiantuntija, Pesti -yksikkö
BusinessOulu
tuija.karppila@businessoulu.com
+358 40 619 4270