Ajankohta: 17.1.2023 tiistai

JobCorner-rekrytointitapahtuma: Akvatek Oy

Aika: 17.1.2023 klo 13.00 (kesto noin 45 minuuttia)
Paikka: BusinessAsema, Ahjo-tila, Hallituskatu 36 B, 90100 Oulu

Akvatek Oy on oululainen, kiinteistöjen viemäreiden huoltotöihin ja sukituksiin erikoistunut yritys. Tehtävänämme on ennaltaehkäistä kiinteistöissä tapahtuvia vesivahinkoja viemärihuoltojen ja -saneerauksien avulla. Palkkaamme nyt asiakashankkijoita Oulun toimipisteelle. Lisätietoa täältä.

Akvatek ei edellytä aiempaa työkokemusta myyntityöstä tai viemärialalta. Tärkeintä on oma innostuksesi ja positiivinen asenteesi. Yritys perehdyttää ja kouluttaa sinut tehtäviin. Akvatekille on tärkeää, että viihdyt työssäsi. Työ sopii kaiken ikäisille.

Asiakashankkijan tehtävässä tapaat omakotitaloasujia ja sovit heille talon sisäpuolisten viemäreiden kuvausaikoja. Työ tapahtuu asiakkaiden kanssa kasvotusten tai puhelimella. Työtä tehdään yhdessä oman asiakashankintatiimin kanssa.

Akvatekin palveluille on runsaasti tarvetta eri ikäisissä kiinteistöissä. Vain harvaan kiinteistöön on suoritettu koko viemärijärjestelmän videokuvausta koko talon elinkaaren aikana. Pystymme tarjoamaan asiakkaille erinomaista palvelua, niin viemärihuoltojen kuin sukituksien osalla. Suosittelemme, että käyt tutustumassa yrityksemme verkkosivuihin www.akvatek.fi ja käyt lukemassa asiakkaidemme palautteita Google -arvosteluista.

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille. Tule rohkeasti kuulemaan, minkälaista työtä Akvatek voisi sinulle tarjota.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä BusinessOulun ja TE-palveluiden kanssa.

Lisätiedot tapahtumasta:
Jannika Leinonen, jannika.leinonen@businessoulu.com, 029 505 6371
Tuija Karppila, tuija.karppila@businessoulu.com, 040 619 4270