Ajankohta: 9.9.2021 torstai

JobCorner – Työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamiseen

Aika: Torstai 9.9.2021, 9:00–11:00
Paikka: BusinessAsema
Osoite: Hallituskatu 36B, 90100 Oulu

BusinessAsema on luotu kohtaamisille. Meille on erityisen tärkeää, että työnantajat voivat kohdata uudet työntekijänsä maksuttomassa palvelussamme, JobCornerissa.

Hesburger rekrytoi torstaina 9.9. klo 9-11 useita työntekijöitä keittiö- ja asiakaspalvelutehtäviin sekä Oulun Rotuaarin että Limingan Hesburger-ravintoloihin! Varaa itsellesi haastatteluaika, jos olet yli 18-vuotias (vuorotyön takia), sinulla on hyvä paineensietokyky, olet joustava ja asiakaspalveluhenkinen sekä sosiaalinen, iloinen ja reipas tiimipelaaja.

Huom! Vaikka olisit kiinnostunut työskentelystä molemmissa Hesburgereissa, varaa aika vain toisen ravintolan haastatteluun eli siihen, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut ja kerro haastattelussa, että olet kiinnostunut työskentelystä myös toisessa ravintolassa! Kuusi nopeinta työnhakijaa per ravintola pääsee mukaan JobCorneriin!

Yleistä Hesellä työskentelystä:

Oulun Rotuaarin (ravintolan osoite: Kirkkokatu 8, 90100 Oulu) Hesburgerin ravintolapäällikkö Roosa Ylimartimo haastattelee ko. ravintolaan töihin haluavia. Rotuaarin Hesburgerin pikaruokaravintolan aukioloajat ovat pitkät ja tämä tarkoittaa sitä, että viikonloppuisin on myös yövuoroja. Työ sopii opiskelijalle ja esim. kirjoituksiin valmistuvalle joka pystyy tekemään myös arki-iltavuoroja. Ilmoittaudu: https://www.lyyti.in/JobCorner_tyonhakijoille__Rotuaarin_Hesburger_3765

Limingan (ravintolan osoite: Yritystie 1, 91900 Liminka) Hesburgerin ravintolapäällikkö Emmi Lemmetty tulee haastattelemaan työnhakijoita, jotka pystyvät joustavasti tekemään töitä Limingan Hesellä viikonpäivästä riippumatta niin aamu- kuin iltavuoroissakin. Oulusta kulkevalle oma auto on käytännössä ehdoton edellytys, sillä julkisilla ei pääse kulkemaan työvuorojen puitteissa. Cv:n saa halutessaan ottaa mukaan, mutta ei ole välttämätön – asenne ratkaisee. Linkki ilmoittautumislomakkeelle. Ilmoittaudu: https://www.lyyti.in/JobCorner_tyonhakijoille__Rotuaarin_Hesburger_5738

Lisätietoja:

Jannika Leinonen
040 120 9823
jannika.leinonen@businessoulu.com