Ajankohta: 11.10.–19.10.2021

Kick start IoT -valmennus

KIINNOSTAVATKO TYÖTEHTÄVÄT IT-ALALLA?

Ota Internet of Things haltuun ja laajenna työmahdollisuuksiasi!

Oletko miettinyt, miten sensorit keräävät tietoja esimerkiksi urheilusuorituksestasi, hissien toiminnasta tai vaikkapa pakettienkulusta? Kasvata taitojasi ja laajenna osaamistasi Internet of Thingsistä (IoT)! Osallistu 6 viikon mittaiseen Kick start IoT -valmennukseen, jossa pääset tutustumaan erilaisiin antureihin ja niiden etäkäyttöön. Kokeile erilaisia sensoreita ja opi uutta!

Ohjelma sopii hyvin aloittelijalle, mutta ohjelmoinnin perusteiden tuntemuksesta on hyötyä osallistujalle. Koulutus järjestetään 11.10.-19.11.2021 OSAOn Kaukovainion yksikössä. Koulutus toteutetaan lähi- ja etätoteutuksen yhdistelmänä arkipäivisin klo 8–16, kesto on 7 tuntia/päivä. Opetus tapahtuu suomen kielellä.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

Jos olet työtön työnhakija, kysy TE-toimistosta mahdollisuudestasi osallistua valmennukseen työttömyysetuudella opiskellen (esimerkiksi lyhytkestoinen opiskelu työttömyysetuudella). Valmennus on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on maksuton osallistujalle.

LISÄTIEDOT:
Janne Nurminen
janne.nurminen@osao.fi
p. 050 406 1753

Hae mukaan 15.10.2021 mennessä: https://www.lyyti.fi/reg/iot-2021