Ajankohta: 30.3.2021 tiistai

Rekrytointitilaisuus: Suomen Ikkunakauppa Oy

30.3.2021 14:30-15:30

Suomen Ikkunakauppa Oy (Veto-Stop) palkkaa nyt 50 työntekijää ympäri Suomen. Ouluun perustettavaan teleyksikköön ja myyntitiimiin etsitään tällä hetkellä myyntipäällikköä, myyntiedustajia ja ajanvaraajia.

Veto-Stop on perheyritys, jonka kaikki ikkuna- ja ovituotteet valmistetaan Suomessa. Suomen vanhenevasta pientalokannasta merkittävä osa on tulossa lähivuosina vaiheeseen, jolloin tarve ikkuna- ja oviremontteihin ajankohtaistuu. Lisäksi kuluttajat haluavat kasvavissa määrin energiatehokkaampia vaihtoehtoja.

Veto-Stop etsii palvelukseensa hyviä tyyppejä, joilla on halu oppia uutta. Aiemmalla työkokemuksella ei ole väliä, koska yritys kouluttaa tehtäviin. Myyntipäällikön tehtävässä arvostetaan kuitenkin kokemusta aikaisemmasta menestyksekkäästä myyntityöstä tai myynnin johtamisesta.

Myyntipäällikön tehtävänä on hankkia asiakkaita ja tehdä ovi- ja ikkunakauppaa asiakkaiden kodeissa yhdessä oman tiimin kanssa. Asiakastapaamiset sovitaan etukäteen. Myyntipäällikkö johtaa omalla esimerkillään omaa tiimiä ja vastaa myyjien kenttäkoulutuksesta. Tehtävä antaa hyvät etenemismahdollisuudet uralla ja mahdollisuuden päästä yrityksen osakkaaksi. Myyjän tehtävänä on hankkia asiakkaita ja tehdä mittaus- ja suunnittelukäyntejä asiakkaiden kodeissa. Asiakastapaamiset sovitaan etukäteen. Ajanvaraajan tehtävänä on sopia asiakastapaamisia myyntiedustajien kalenteriin.

Myyntipäällikön ja myyjän työ on liikkuvaa ja työpäivät ovat vaihtelevia. Liikkuva työ edellyttää oman auton käyttöä. Ajanvaraajan tehtävässä ei tarvita omaa autoa ja työpaikalle on hyvät bussiyhteydet. Työt tehdään arkisin ja viikonloput ovat aina vapaata. Palkan lisäksi maksetaan hyvistä tuloksista bonusta ja tarjotaan muita henkilökuntaetuja. Kaikki tehtävät tarjoavat hyvät etenemismahdollisuudet.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto ja Suomen Ikkunakauppa Oy järjestävät yhteistyössä rekrytointitilaisuuden verkossa, jossa kerrotaan yrityksestä ja sen avoimista tehtävistä.

Aika: 30.3. klo 14.30 (kesto 30-60 minuuttia)
Paikka: Verkko

Osallistuminen:
Suomen Ikkunakauppa Oy:n rekrytointitilaisuus (teams.mocrosoft.com)

Huomaathan, että Teams voi pyytää lataamaan ohjelman mobiililaitteellesi tai tietokoneellesi.

Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä yrityksen edustajille chatin välityksellä. Kysymyksiä voi esittää nimettömänä tai kirjoittamalla etunimensä tai nimikirjaimensa. Koko nimen käyttämistä emme suosittele yksityisyyden suojan turvaamiseksi.