Ajankohta: 4.8.2021 keskiviikko

Sateenkaareva rekrytointitapahtuma

Oulu Pride järjestää yhteistyössä BusinessAseman kanssa kaikille avoimen sateenkaarevan rekrytointitapahtuman keskiviikkona 4. elokuuta 2021. Tapahtumassa työnantajat voivat tulla esittelemään yritystään ja avoimia työpaikkojaan sateenkaarikansalle. Tapahtuma on sekä työnantajille että työnhakijoille ilmainen. Työnantajilta odotetaan, että heillä on avoimia työpaikkoja ja yhdenvertaisuutta tukeva työvoimapolitiikka. Ilmoittautuminen tapahtumaan avataan työnantajille kesäkuussa, mukaan mahtuu 20 yritystä. Ilmoittautumiset: https://www.lyyti.in/oulu-pride-rekrytointitapahtuma

Rekrytointitapahtuma on osa Oulun Pride viikkoa, joka huipentuu lauantaina 7. elokuuta järjestettävään kulkueeseen ja puistojuhlaan. Oulu Pride etsii myös tukijoita tapahtuman järjestämiseen.

Lisätietoja rekrytointitapahtumasta ja Oulu Pride tapahtumasta antaa Oulu Pride ry:n puheenjohtaja, Minna Pallari ( minna.pallari@oulupride.fi, +358 50 467 6944, https://www.oulupride.fi ).

Oulu Pride ry on marraskuussa 2018 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on pridekulttuurin juuruttaminen Ouluun, priden järjestäminen yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa sekä muu yhdessä ideoitu toiminta, joka edistää yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia.